2777
2789

نمیدونم چرا دندان اصلیی اونم جلو کاملا کج شده دندان های نیشش دارن در میان این درست میشه هر کاری میکنم نمیاد دندان بزشک چون قبلا بردم ۲ تا عصب کشی کرده خیلی میترسه کسی تجربه داره ببرم چی کار میکنند؟یا امکان داره درست بشه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال خیلی ضعیف درست بشه 

بزرگ که شد ارتودنسی کنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

درست نمیشه باید پل بزنه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بله عزیزم درست میشه

من دندون نیش دخترم نیافتاده بود و باعث شد کمی دندون جلوش کج بشه بردم پیش دندون پزشک دندون نیشش رو کشید و گفت نگران نباش دندون ها به مرور جای خودشونو پیدا می کنند و صاف میشن

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
اره برای دختر من درست شد . اگرفک جا داشته باشع خودش هل میخوره میره سر جاش . اگر جا نداشته باشه نه&nb ...

عزیزم ببخشید شما وو یه تاپیک گفتین بچتون از ده ماهگی فقط شبها شیرتون رو میخورد اونوقت شما در طی روز بهس شیرخشک میدادین؟؟

دندون فک بالای دختر منم که ده سالشه نصفه دراومده خودش میگه دندونم  مثل دایناسور شده😂 ولی پیش دکتر که بردم گفت به مرور دندانهای دیگه که دربیاید صاف میشه اگه درست نشد باید ۱۲ سالگی به بعد ارتودنسی بشه...

عزیزم ببخشید شما وو یه تاپیک گفتین بچتون از ده ماهگی فقط شبها شیرتون رو میخورد اونوقت شما در طی روز ...

سلام من یه تاپیک گرفتن شیر زدم اونجا هم نوشتم . دختر من فقط شیر مادر خورده . اصلا شیر طلب نمیکرد به جز موقع خواب . غذا میخورد . میوه میخورد . میان وعده میخورد مثلا شیر و بیسکوییت مادر فرنی این چیزا . شیر فقط موقع خواب میخورد گاهی بعد از ظهر هم میخورد میخوابید گاهی نه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚