2821
2789

دقیقا مثل علایم پریود بود برا من ، و سوزش معده داشتم از چند روز قبل از موعد

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درد پریودی اما قبل موعد 

لک بینی صورتی 

من تو اولین حاملگی درد سینه داشتم و رگا سبز روش بود اما سر دومی اصلا نداشتم 

سر درد 

حالت تهوع استفراغ بی حالی از هفته 6 به بعد 

اما علائم قبل زمان پریود همون لک بینی و درد پریود

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

من قبل اینکه بی بی چک مثبت بشه، حالاتی از تهوع داشتم. انگار به بوها هم حساس شده بودم و بعضی بوها اذیتم میکرد. بی بی چک میزدم ولی منفی میشد. تا بالاخره ده روز بعدش فهمیدم باردار بودم

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.
یک هفته قبل اینکه تاریخ پ رد بشه دو سه لکه ی خون دیدم که واسه لانه گزینی بود  درد سینه کمر درد ...

من فقط الان درد سینه خفیف با دل درد خفیف اونم بعضی وقتا دل درد پنج روز به پریم مونده بنظرت باردارم 

من فقط الان درد سینه خفیف با دل درد خفیف اونم بعضی وقتا دل درد پنج روز به پریم مونده بنظرت باردارم&n ...

ممکنه عزیزم چون منم همش حس میکردم الان که پریود شم علائم پریودی داشتم ولی ۹ روز از زمان پری گذشته بود بی بی زدم مثبت شد

برای شادی روح پدرم و شفای مادرم یه صلوات میفرستین❤
درد پریودی اما قبل موعد  لک بینی صورتی  من تو اولین حاملگی درد سینه داشتم و رگا سبز روش ...

اجی من چیکار کنم اگ ایندفعه باردار نشم چی دارم پاک افسرده میشم از حرفای سرد پدر شوهر م دیونه میشم

مبارکه خوشبحالت واس منم دعا کن من پنج ماه اقدامم 

عزیز دلم از ته قلبم دعا میکنم انشاءالله خیلی زود باردار بشی. و تو هم وقتی باردار شدی برای کسایی که آرزوشونه دعا کن. من همیشه اینکارو میکنم.🌹

مبارکه خوشبحالت واس منم دعا کن من پنج ماه اقدامم 

پنج ماه زیاد نیست گلم. من بعد یکسال باردار شدم. کلی دکتر رفتم و فهمیدم چه مشکلاتی دارم و باید دارو مصرف میکردم. الحمدالله حل شد. حتماً تحت نظر پزشک باش