2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دمای بالای بدن دردسینه جوش صورت اینا علائم من بود قبل مثبت شدن بی بی

فدات عزیزم مرسی از راهنمایت من پنج روز به پری مونده دارم از استرس میمیرم پنج بار اقدامم دعا کن این دفعه حامله باشم

اخه خانواده شوهرم خیلی فشار بهم میارن از زندگی نا امیدم کردن میترسم حامله نشم برم بدبختی 

ولش کن اونارو دست اونا باشه ک ازهمون روز اول میخان باردارشی

اصلا اقدام کردی چرا بهشون گفتی؟روزی ک باردارشدی خبربده تازه یکی دوماه اولت بگذره بعد😂

من ماه اول اقدام از استرس نمیتونسم بخابم باردارنشدم

تو اقدام دوم خودمو زدم ب بیخیالی باردارشدم

استرس انقد اثر داره بخای باردار بشی هم نمیذاره

باش گلم تا اون موقعه هزار بار باید از استرس دق کنم

درکت میکنم عمیقا خودمم شرایط شما را داشتم اما یکم بیخیالش باش اگر حالا بی بی چک بزنی و خدای نکرده منفی باشه ناامید میشی برا همین روز موعدت بزن نشون بده انشاءالله خبر بارداریتا تامیک بزنی

درکت میکنم عمیقا خودمم شرایط شما را داشتم اما یکم بیخیالش باش اگر حالا بی بی چک بزنی و خدای نکرده من ...

فداتشم عزیزم هرچی از خدا میخوای بهت بده جز درد غم 

اگه بدونی حالم چطوره حتی نمیتونم با کسی درد دل کنم تا بگم پخش میکنن نا زاست منم واس همین دست دامان نی نی سایت شدم یکم اروم شم

ولش کن اونارو دست اونا باشه ک ازهمون روز اول میخان باردارشی اصلا اقدام کردی چرا بهشون گفتی؟روزی ک ب ...

نگفتم میگم بهشون قصد ندارم بیارم اگ بگم تبعیدم میکنن خخخ نمیدونن واس بارداری لحظه شماری میکنم