دیروز این قسمتش که بچه جیران میکشن دیدم چقدر اشک ریختم چقدر سخته خدا به روز دشمنشم نیاره
ولی یه سوال ذهنمو درگیر کرده این سومین باره که بچه شاه میمیره حالا روی بچه جیران که انقدر حساس بوده چرا بیشتر مراقبش نبوده چرا با خودشون نبردن میدونستن که جیران دشمن زیاد داره
میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
این تازه اول بدبختی جیرانه اگه اهل تاریخ باشی ،میفهمی که جیران چهارتا بچه میاره هرچهارتارو میکشن ت ...
عه وا😐🤌کی میکشع
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
دشمناش شاه ستاره ی بیچاره رو طلاق میده و میکنه عقد موقت برای اینکه جیران رو دائم عقد کنه جیران هم ...
اخی ستاره گناه داره اون یکی رو باید اینکار میکرد
اره بابا چی چیه این حرم سرا
اون مال سلطان سلیمان اینم مال ناصرالدین شاه
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........