2777
2789
عنوان

سرماخوردگی کودک

874 بازدید | 24 پست

دخترم چند روز تب کرد و تبش دوباره بر گشت دکتر بهش آنتی بیوتیک داده اگر بیماری ویروسی باشه آنتی بیوتیک بد نیست براش 

خیلی نگرانم کسی تجربه ای داره؟

تجربه اینکه خواهر زادم ۶هفته اس همینه هر هفته داره خوب میشه باز تب و عفونت و ... برمیگرده

بچه خودم ۲۰ روزه 

هر کدوم ۶بار دکتر رفتن 

معلوم نیست چه مریضی ایه چرا تموم نمیشه

پسر کوچکم ۱۸ هفته از تو دلم آسمانی شد . دلم شکست...😭😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پروتوکل دارن هرکی میره طبق همون دارو میدن مخصوصا الان که سیستمی شده میزنن تو کامیپوتر واسه همه همون داروهارو انتخاب میکنن میدن کپی برابر کپی😂😂😂 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

برای عفونت ویروسی انتی بیوتیک لازم نیست اگه دکترش گفته انفولانزاس و انتی بیوتیک داده یعنی خودشم نمیفهمه چکار میکنه برو یه دکتر متخصص 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

این کرونا جدیده این مدلیه.یروز تب فردا نرمال یروز تب فردا نرمال...

همه بچه های فامیل گرفتن...آنتی بیوتیک هم کارساز نیست فقط بدنش ب این دارو عادت میکنه واقعا یبار سرما بخوره باید دوز خیلی بالایی بزنه

این کرونا جدیده این مدلیه.یروز تب فردا نرمال یروز تب فردا نرمال... همه بچه های فامیل گرفتن...آنتی ب ...

خب حالا از دیروز شروع کردم آنتی بیوتیک رو میشه قطع کرد؟

پس چیکار کنیم خوب بشن؟

دوره اش باید تموم بشه دیگه.خواهرکوچکمو دختر خواهر بزرگم باهم گرفتن.امروز تب فردا خوب فرداش تب بازم فرداش خوب.با دگزامتازون هم خوب میدن دوباره فرداش تب..کرونا با دارو خوب نمیشه.فقط طول درمانش باید طی بشه..ولی دارو بدید ک آسون طی بشه ن سخت

برا سرفه چی میدین به بچه هاتون از خواب که بیار میشه انقدر سرفه میکمه میخواد دل و روده اش بیاد بیرون. سرفه خشک

دیفن دادم اثر نکرده از دیروز کتوتیفن و پدی کاف میدم اثر میکنه؟

برا سرفه چی میدین به بچه هاتون از خواب که بیار میشه انقدر سرفه میکمه میخواد دل و روده اش بیاد بیرون. ...

یه خانمی گفتن که به بچشون ریشه ی شیرین بیان دادن بلافلاصله سرفه بچش قطع شده

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه