2789
بابا گیاهیه محصول شرکت باریج اسانس تا بحال میگن عوارضی نداشته قیمتشم ۲ تا باهم ۸۵ تومنه برو راجبش بخ ...

خب گیاهی ام ممکنه عوارض داشته باشه

من بخاطر رژیمم میخام برم دکتر حتما ازش میپرسم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب میوه و سبزیجات انگار نداره .میگن ریزش مو میاره و ب کبد و …ممکن آسیب برسونه

نه سبزیجات مجاره میوه و حبوبات و غلات نون و برنج و ...ممنوعه ولی پروتئین چربی و سبزیجات مجازه

آفررررین .خوش ب حالتون خب چطوری مقاومت کردین؟

والا دک روز اول هوس میگردم  . ولی شوهرم بهم اراده داد ک میتونی لاغری بهتره . تونستم من اراده قوی دارم

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

الان هم رژیم هستم ۷ تا باید کم کنم

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
ضرر نداره ؟

۴۵ روز