2777
2789
عنوان

دهن لقی شوهر

280 بازدید | 9 پست

بچه ها من با شوهرم مشاوره میریم من به شوهرم گفتم بین خودمون بمونه و من دوست ندارم ک کسی بدونه میریم مشاوره الان پدر و نادرش امروز متوجه شدم میدونن من چیکار کنم از دست این شوهر؟

ب مشاور بگو

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سر چه موصوعی میرید مشاوره یعنی منطورم مشکل همسرتون؟

کنار همسرتون بشینید بگید میدونم که اصلا قصدی نداشتی و همینجوری گفتی اما اگر منم مسائل زندگی مشترکمون رو به پدر و مادرم بگم چی میشه اونوقت؟

اونوقت اون ها چون پدر و مادرن هم برای تو هم برای من میخوان کاری کنند دخالت پیش میاد و اینطوری مشکلاتمون بیشتر میشه 

من و تو خونمون جدا شده یه زندگی جدا داریم مسائل خودمون رو کس دیگه نباید حل کنه لطفا این کارو تکرار نکن 

سر چه موصوعی میرید مشاوره یعنی منطورم مشکل همسرتون؟ کنار همسرتون بشینید بگید میدونم که اصلا قصدی ند ...

اصلا فایده نداره هزاران بار گفتم دیگ دارم کم میارم فایده نداره

اصلا فایده نداره هزاران بار گفتم دیگ دارم کم میارم فایده نداره

خب من میرم مرحله بعد یعنی تهدید می کنم که منم میگم

بهش میگم اوکی اگر خوب از امروز منم گزارش میدم شاید تو عاقل تری بهتر میدونی از خورد و خوراکمون تعریف میکنم تا قرضا  و بی پولیمون تا دعواها و مسائل دیگه همه رو میگم تا ببینیم تهش چی میشه

وقتی ازش پرسیدم چرا اصلا سکوت کرد و با گوشی بازی کرد اصلا اهمیت نداد 

وقتی میخوای باهاش جدی صحبت کنی برو بهش بگو که وقت داری میخوام باهات صحبت کنم؟

اگه گفت بگو گوشی گرفت بهش بگو هروقت گوشیتو گذاشتی کنار صحبت میکنیم موضوع برام جدیه(نذار گوشی اسباب بازی یا تلویزیون روشن باشه پیشتون) اینجوری یاد میگیره که حواسشو بده و با لحن قاطعانه بگو ولی نه طوری که بد باشه یا بحثی پیش بیاد

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792