2777
2789
ازمایشو انجام دادم فعلا جوابش نمیاد ببینم سونو روهم انجام میدم بعدش چی میشه

انشالله که مشکلی نیست و راحت باردار میشی

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرتون امپول محرک میتونم استفاده کنم

اون آمپول برا زمانی که دارو استفاده کرده باشین و اون رو بزنین واسه آزاد سازی تخمک که بازم اون تخمک باید بحد نرمال رسیده باشه که سونو تشخیص میده

من خودمم با اینکه دارو میخوردم ولی آمپول نتونستم بزنم چون دکتر گفت فایده نداره کوچیکه تخمکت

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
اون آمپول برا زمانی که دارو استفاده کرده باشین و اون رو بزنین واسه آزاد سازی تخمک که بازم اون تخمک ب ...

یه ماما بود قول داد اگه روز یازده سونو بگیرم امپول میزنه باردار میشم ولی ترسیدم یا عوارض داشته باشه یا نشم ناامیدشم

من یه پسر دارم عاشقشم بخدا الان هم باردارم ولی خیلی دوسداریم من و همسرم که دومی دختر باشه..اما نمی‌دونم چرا حسم میگه اینم پسره..همسرم میگه به فکر سومی باشیم البته به شوخی...ولی اگه خدا به ما هم دختر بده چی میشه...

والا مشخص نیست فعلا تا دوهفته دیگه ولی علائم ک ب پسر میخوره 

انشالله سالم و سلامت با جنسیت مورد علاقه ات بیاد به آغوشت❤🙏

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
میشه رژیمتو بگی چیا بوده و چیکار کردی

والا خیلی طولانیه رژیمی ک دکتر میده یه صفحه پشت و رو برگه آ چهاره ولی دوماه بود رژیمم یه دارو گیاهی بهم دادن که وقتی پریودم با عسل بخورم گوشت قرمز اصلا نباید بخوری فقط سفید مثل مرغ و ماهی خرما مثل شکلات میخوردم هر غذایی میخوری باید خوش نمک باشه من قشنگ شورش میکردم بستنی و لبنیاتم مثل کره پنیر دوغ و کلا لبنیات ممنوعه کلا باید گرمی زیاد بخوری تو اینترنت سرچ کن مواد غذایی که سدیم و منیزیم دارن باید مصرف کنی بعدم قرص لتروزولم دادن گفتن شانس پسرزایی رو بالا میبره اگ اینارو تا سه ماه کاملا رعایت کنی رد خور نداره ولی سخته

I’m happy 😆