2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هزینه ایو ای چقده برای همه یکسانه یا فرق داره؟

والا من سه سال پیش از یه دکتر پرسیدم گفت هفصد تومن دیگه خبر ندارم چجوریه

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
تو مطب انجام میدن چجوریه؟ ببخشید من اطلاعی ندارم که میپریم

ن تو کلینیک فک کنم بستگی ب دکترت داره قبلش یه سری دارو میدن وسونو میکنن بعد موقع که تخممک گذاریته اسپرم همسرتو میگیرن شستشو میدن و میزارن داخل واژن

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
سوم

نکن تروخدا اینکارو حتما اگه سومی هم دختر شد میخای بزاری دختر بس. لااقل ای وی اف کن 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
اخه من دوساله اقدامم مشکل جدی م نیس ولی باردار نمیشم صبرم سر اومده

کدوم شهرین؟؟؟شوهرت آزمایش داده؟؟؟

دکترتون چی میگه؟

اون روز سنو ازمایش هورمونی عکس رنگی رو نشون دادم گفت باید دوباره ازمایش بدی پرولاکتینت چک بشه به نظرم تنبلی تخمکم داری ویتامین دی ت هم پایینه و یه سونو دیگه واسم بگیر

اون روز سنو ازمایش هورمونی عکس رنگی رو نشون دادم گفت باید دوباره ازمایش بدی پرولاکتینت چک بشه به نظر ...

خب همه اینا ثاثیر داره حتما پیگیری کن