2789
عنوان

بچه

185 بازدید | 16 پست

سلام بچه من ۴۰ روزش هست .از اول که به دنیا اومده بچه را با یه پارچه نازک قنداق میکنم وبعد بیرون میرم . هرموقع که خونه مادرشوهرم میرم بچه ام اگه خواب باشه میاند بچه خواب را از بغلم میگیرند وبیدارش میکنند و همون لحظه پارچه قنداق باز وکلاه بچه را برمیدارند .مدام هم تکرار میکنند بچه باید آزاد باشه دست هاش تکون بخوره.به نظر من بچه باقنداق بهتر میخابه نمیدونم چطوری بهشون بفهمانم که بچه خواب را زورکی بیدار نکنیدبعدسختیهاش ماله منه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منن بچم ۲۸ روزشه  میزارم تو کریرش  وقتی خوابه  کسی بیاد سمتش میگم خوابه  لطفا تکون ندید  یا حتی بلند حرف نزنید  بیدار میشه  اذیت میشه 

بی تعارف میگم 

راستی بچه شما هم  شبا بی تابی میکنه؟   من پدرم در اومده کولیک داره   اروم نمیشه

چیزی نگی پیر میشی الان سر قنداق بعدها سر هر چیزی ،،،باز کردن برو ببند و بکو با دکترش مشورتغ کردم ممنون میشم همکاری کنید و یا باز نکنید ،،،خوابه بگو ،بد خواب شه شب ک برمیگردیم تا صب گریه میکنه،،بعدم اینجا شوهرت مهمه ک ب حالت دستور بگه نکنید 

❤️آذربایجانیم❤️

این درد منم بود و همچنان که بچم ۱۳ سالش ادامه داره و هر بار میان خوابه بیدارش میکنن همش میگن خونه یجوریه خوابه فلان ادم چی بگه دیگه

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
منن بچم ۲۸ روزشه  میزارم تو کریرش  وقتی خوابه  کسی بیاد سمتش میگم خوابه  لطفا تک ...

عزیزم دخترمنم ده ماهش تا چهارماهگی همین بساط داشتیم دارو هم تاثیری ندارد باید دورشو بگذرونی دخترمن باصدا سشوار اروم می‌گرفت براش دانلود کن

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
منن بچم ۲۸ روزشه  میزارم تو کریرش  وقتی خوابه  کسی بیاد سمتش میگم خوابه  لطفا تک ...

بچه من اگه دلش درد بکنه نمیخابه ولی اگه نه مشکل نداشته باشه خوبه راحت میخابه

عزیزم دخترمنم ده ماهش تا چهارماهگی همین بساط داشتیم دارو هم تاثیری ندارد باید دورشو بگذرونی دخترمن ب ...

دانلود کردم  ولی وقتی گریه میکنه جیغ میزنه  اصلا  دیگه به صدا کاررنداره گاهی  اول شب فقط روش جوابه صدا بعدش دیگه نه  از گریه کبود میشه   

دانلود کردم  ولی وقتی گریه میکنه جیغ میزنه  اصلا  دیگه به صدا کاررنداره گاهی &n ...

تو ماشین چی آروم نمیشه 

من جفت بچهام همینجوری بودن 

منو شوهرم بنده خدا خوب بود تا صبح تو ماشین بچرخیم

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
بچه من اگه دلش درد بکنه نمیخابه ولی اگه نه مشکل نداشته باشه خوبه راحت میخابه

کار خانواده شوهرتون درست نیست که دخالت میکنن ولی بنظرمنم بچه رو زیاد قنداق کنی عادت میکنه ودیگه راحت نمیخابه تا قنداش کنی فکرکنم الان دیگه کافیه.