2777
2789
عنوان

نامزدم بم گف خانوما خیلی کثیفن

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزدت خیلی خوشبوعه؟؟؟ روزی دوبار میری حموم باز عرق میکنی؟؟ خب شاید مشکلی هس حتما دکتر برو

قبلا اصلا عرق نمیکردم ولی از وقتی زن شدم عرق میکنم و بوم تغییر کرده

جنجالی من همیشه میگم مردا کثیفه بو عرقشونو پاشون میاد موهاشونم بوی آفتاب میده خخخ

قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم  شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی
اره از خانوما زیاد خوشش نمیاد

عقدی یا نامزد؟؟؟؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نامزدت خیلی خوشبوعه؟؟؟ روزی دوبار میری حموم باز عرق میکنی؟؟ خب شاید مشکلی هس حتما دکتر برو

عرق که هر ثانیه ممکنه انجام بشه  و هیچ ایرادیم نداره برای هومئوستازی بدنه خود عرق مشکلی نداره عرقی که بو میده نشانه رشد میکروبهاست که با عرق بوی بدی ایجاد میکنه 

من با یه دکتر دوست بودم میگفت زنا کثیفن  پسرا تمیزن  

بعد اون حرفش منو ندید ولی بعد چند مدت متوجه شدم همجسگراست و چون  مذهبیه خودشو وادار میکنه با دخترا باشه 

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

نیاز نیس دوبار بری حموم

یدونه پماد زینک اکساید بگیر قیمتش ده هزاره

از حموم میای بیرون یکم بزن زیر بغل

دیگه تا ۲-۳روز بو بد نمیده

بعدشم که دوباره میری حموم

برلی خوشبویی هم بادی اسپلش بزن یا عطر ملایم

یا مام

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا