2821
2789
عنوان

حساب وکتاب

60 بازدید | 6 پست

بچه ها شوهرم خیلی بامراعات پول خرج میکنه..

خسیس نیست اصلا..

ولی با حساب وکتاب خرج میکنه.نه اینکه بخواد جایی بنویسه ولی ازایناست که آدم ازخرید باهاش یابیرون رفتن زیاد لذت نمیبره..گاهی هم دستش به کم میره..اهل غر زدن هم نیست

من اهل ولخرجی نیستم..ولی مثلا میگیم بریم‌بیرون..اگه نگم بریم یه بستنی بخوریم یا شامی چیزی اصلا هیچی نمیگه..اگه بگم قبول میکنه ولی خودش اصلا پیشنهاد نمیده..یا مثلا چیزایی شبیه به این

باهاش حرف بزن 

بگو چه چیزایی خوشت میاد برات انجام بده 

بعضی از مردا واقعا نمیدونن باید بهشون گفت 

ولی ما زنا دوست داریم مردا ته ذهن ما رو بخونن که یه همچی چیزی غیر ممکنه 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
باهاش حرف بزن  بگو چه چیزایی خوشت میاد برات انجام بده  بعضی از مردا واقعا نمیدونن باید ب ...

اینقدر گفتم که خودم خسته شدم😄

ازدوران نامزدی وعقد هزاران بار بالحن قشنگ وفلان بهش میگفتم دوست دارم برام هدیه بخری گاهی بهم بگی پول لازم دارم یانه..

خلاصه یکن بهتر شد درواقع بلد نبود..

الانم همینه..دوست دارم گاهی بگه بیا بریم بیرون بریم جایی ولی سخت خرج میکنه..

کلا آدم احساسی نیست .منطقیه..درونگراست..

وقتی بهش میگم قبول داره ولی میگه دست خودم نیست..

کلا دوست داره برای همه چی آزاد باشه..لباساش بهم ریخته باشه.‌تا هرزمان که دوست داره بخوابه..بیرون نریم..

مرد به شدت مهربونی ،اهل غر زدن نیست،ولی بلد نیست چه جوری یه زن‌رو خوشحال کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینقدر گفتم که خودم خسته شدم😄 ازدوران نامزدی وعقد هزاران بار بالحن قشنگ وفلان بهش میگفتم دوست دارم ...

وای تمام خصوصیات شوهر منه اینا😃

دقییییقا میدونم چی میکشی

و من و شما هم برون گرا هستیم 

اما این حرفا برای یه درون گرا به اندازه ای زجر اوره که یکی به ما بگه زیاد حرف نزن بیشتر بخواب احساساتت رو نگو 

برامون غیر ممکنه 

اونا هم عمدی نمیکنن جز شخصیتشونه 

ولی همینکه بهش گفتی کار خیلی خوبی کردی عزیزم . منم خیلی به همسرم میگم این چیزا رو دوست دارم برام انجام بدی اینو بگی اونو بگی احساساتت رو بگی 

اما دو روز خوبه روز بعدی یادش میره 😃

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
وای تمام خصوصیات شوهر منه اینا😃 دقییییقا میدونم چی میکشی و من و شما هم برون گرا هستیم  اما ...

اوایل فکر میکردم خسیسه...ولی دیدم وقتی چیزی بخوام می‌خره ولی خودش اصلا بلد نیست...

حرصم میده😄😄😄😄😄😄😄😄😄