2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم نمیخوامش غرور منو داره له میکنه دیگه 

عزیزم مگه نمیگی پسره ازشماکوچیکتره وقتیکه خودتون عاشق هم نیستین چرااجازه بدی بقیه حرفی بزنن معلومه قبول نمیکنه دیگه غرورچیه شایدالان اونم میگه شماغروراون وله کردین بااین پیشنهاد

عزیزم مگه نمیگی پسره ازشماکوچیکتره وقتیکه خودتون عاشق هم نیستین چرااجازه بدی بقیه حرفی بزنن معلومه ق ...

اره عاشق همدیگه نیستیم حتی علاقه ایم بهم دیگه نداریم ولی اونا بزور میخوان با هم‌ازدواج کنیم سر میز ناهار خالم درباره ازدواج باهاش حرف میزد دختر خالمم بمن بستنی تعارف کرد گفتم نمیخورم ممنون بعد گفت برو مهدی صدا کنه بیا بخوره بعد داشتن با داییمم مارو میرسوندن چند بار گفت من ازدواج نمیکنم حالا مگه زوره خودش میدونه براش زوده آخه من عاشق چی این بشم خیلی کار داره هروقت میاد پول اسنپشم باباش میده مامانش زنگ میزنه میگه قرصاتو خوردی  چرا باید با این ازدواج کنم خالم و دختر خالم دست بردار نیستن 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
اره عاشق همدیگه نیستیم حتی علاقه ایم بهم دیگه نداریم ولی اونا بزور میخوان با هم‌ازدواج کنیم سر میز ن ...

خاله ت چرادخترشونمیده بهش؟مامان باباپسره چیزی نمیگن خاله ت اینوسط شده آتیش بیارمعرکه 

خاله ت چرادخترشونمیده بهش؟مامان باباپسره چیزی نمیگن خاله ت اینوسط شده آتیش بیارمعرکه 

دخترش ۴۰ و خورده ای سالشه این ۲۷ سالشه نمیدونم داییم‌میدونه یا ن زنداییم که نمی دونه 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
دخترش ۴۰ و خورده ای سالشه این ۲۷ سالشه نمیدونم داییم‌میدونه یا ن زنداییم که نمی دونه 

خیلی حرکتشون زشته بنده خداپسره حتمابه مامان باباش گفته ولی خودشون رودخالت ندادن چون نظرشون حتمامنفیه 

خیلی حرکتشون زشته بنده خداپسره حتمابه مامان باباش گفته ولی خودشون رودخالت ندادن چون نظرشون حتمامنفیه ...

داییم با زن داییم مشکل داره داییم خونه خالمه زن داییم دو تا پسر داره گفته اینو زن بدین اینم بفرستین سربازی خالم و دختر خالم ول کن نبستن ولی

متولد ۱۳۶۹ هستم