2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چرا در میاری .من دوسال دارم فراموشش کردم اصلن در نمیارم .بعدش نه ماه طول می‌کشه مثل گوش بشه جاش خوب بشه منظورم 

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

دلیلت برا سوراخ کردن نافت چی بود ؟

من جواب بدم همون دلیلی که گوشمون رو سوراخ میکنیم 🤭

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

دوستم پیرسینگ کاره میگفت یک سال طول می‌کشه کامل جا بیفته و راحت باشه 

منم خیلییی پیرسینگ ناف دوست دارم ولی میگم تو ایران فایده نداره نمیشه که لباس کوتاه بپوشم🤧

چه آدمهایی که به آرزوهاشون نرسیدن... و رفتن

دردم داره؟ موقعی که سوزاخ کرد ،خیلی دزد داشت ؟😢😢

اصلاا درد نداره نه سوراخ کردم نه بعدش نه الان فقط یه روز دوروز درارم بخوام باز بندازم سخت تر میره گوش خیلی درد داره ولی ناف نه

دوستم پیرسینگ کاره میگفت یک سال طول می‌کشه کامل جا بیفته و راحت باشه  منم خیلییی پیرسینگ ناف دو ...

برا دل خودت کن اگه دوست داری مگه برا دیگران میخای کنی.بعدم خیلیا دیگه نیم تنه هم میپوشن به غیراز توی خونه.