2777
2789
عنوان

تو عقدیا بیان

462 بازدید | 21 پست

بچه ها من عقدم 

نامزدم زیاد ب خاسته هام اهمیت نمیده 

زیاد در این مورد باهاش صحبت کردم ک بحث و دعوا 

من خودم درآمد دارم 

ولی زورم میاد اینکه بهم خرجی نده و نپرسه چیزی لازم دارم یا ن ؟

چیکار کنم ؟

کارمم دائمی نیس ک بگم همیشه کار و حقوق دارم .

فوقش تا یه سال آینده سرکارم 

بعدش چیکار کنم 

بنظرم دیگه کار نکن وظیفه اونه خرجتو بده 

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی نمیده .یا یه مبلغ خیلی کم میده 

شاید خسیسه

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
یاد دوران عقد خودم افتادم خودم بیکار شوهرمم بیکار  رفتیم سفر پول همراهم نبود شوهرمم ۳۷ تومن پو ...

اخیییی عزیزم

نمیدونم چرا مردای ایرانی جنبه شاغل بودن خانوما رو ندارن

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

2827
2791
2779
2792