2777
2789
عنوان

گند زدم به زندگیم

450 بازدید | 29 پست

من چند سال شاغل بودم و با پس انداز چند سالم یه پراید دست دوم خریدم ؛ پارسال شرکت تعطیل شد و همه بیمار شدیم ؛ چند باری ماشین خراب شد که بدهی بالا آوردم ؛ گوشی هم خریده بودم به امید کار که دیگه کار تعطیل شد و من ۳۰ تومن بدهی و چک داشتم مجبور شدم ماشینم رو بفروشم ؛ یه کاری خیلی وقت بود تو ذهنم بود خیلی براش تلاش کردم هزینه کردم که به بن بست خوردم و کلی پولم رفت که رفت الان از اون ماشین که فروختم کلا ۷_۸ تومن مونده ؛ خاستگار خوب هم ندارم ؛ دلم به شدت میخاد مادر بشم 

با یکی بودم ولی واقعا دیگ خسته شدم ازش ؛ همش بدقولی همه زندگیش مادرش و خواهرش بود و من همیشه الویت آخر بودم قرار بود عید عقد کنیم ولی بهم زدم باهاش چون خسته شدم از کاراش اونم خیلی راحت گفت باشه میخای بری برو و ده روزه تموم کردیم 

در ناامیدترین وضعیت ممکنم کاش صبح نشه 

عزیزدلم

یه شبایی میاد از بس خوشحالی میگی اوف کاش صبح نشه خوشحالیمو بیشتر لمس کن

خدا پناهت باشه

این روزگارم میگذره

با یه ادم درست درمون اشنا میشی

کارت میگیره..

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شرایطت از من بدتره😭شوهرم از خونه بیرونم کرد با پسر ۳ ساله بدون خرجی بدون هزار تومن وقتی مهریه گذاشتم اجرا بعدش رفته اموال زده ب اسم یکی دیگه میلیاردره بخدا ولی کاری کرده چیزی ب من نرسه منم ۶۰ میلیون زیر قرضم چون وکیل گرفتم الانم وکیلم کاری نمیکنه حتی یارانه ندارم تو بد شرایطی گیر کردم

حق حضانت برای تو...درد زایمان برای من💔نام خانوادگی برای تو...زحمت خانواده برای من😔سند خانه برای تو...بیگاری خانه برای من🥲چهار عقد برای تو...حسرت عشق برای من😥هزار صیغه برای تو...حکم سنگسار برای من😓هوس برای تو...عفاف برای من🥺این بود ازادی و برابری برای حقوق زن و مرد😭زنها حق اعتراض ندارند🤫

عزیزم بابت قسمت اول توضیحاتت متاسفم ولی در مورد جدایی از دوستت بهترین کار رو کردی 

مردی که وابسته ی بیش از حد به مادر و خواهرش باشه،بیچاره میکنه زنشو،درست بشی هم نیستن 

امیدوارم به زودی بهترین اتفاقات واست رقم بخوره و از ته دل شاد بشی

من يه گلي داشتم از عيد كلا خراب شده بود گذاشتم رو جاكفشي ك بندازم بره

دو سه روزي يادم رف برش دارم اومدم ديدم دو تا برگ كوچيك وسطش سبز شده الان كل اون گلدون برگ سبز داده و بزرگ شده

خداي اون گل خداي توم هس حرص هيچيو نخور درس ميشه 

ببین هر جایی که باشی میتونی از صفر شروع کنی پاشو ناامید نشو از فردا کار کردنو شروع کن باز تا همین ۷-۸ تومنم تموم نکردی به فکر یه کار باش 

بهت قول میدم وقتی مستقل باشی کیس ازداج خود به خود سر راهت میاد و این قولم میدم بهت که یه دختر مستقل ازدواج و انتخاب موفق تری خواهد داشت تا یه دختر ناامید که بخاطر بچه دار شدن مبخواد ازدواج کنه 

چند سالته؟

۲۰

حق حضانت برای تو...درد زایمان برای من💔نام خانوادگی برای تو...زحمت خانواده برای من😔سند خانه برای تو...بیگاری خانه برای من🥲چهار عقد برای تو...حسرت عشق برای من😥هزار صیغه برای تو...حکم سنگسار برای من😓هوس برای تو...عفاف برای من🥺این بود ازادی و برابری برای حقوق زن و مرد😭زنها حق اعتراض ندارند🤫