2821
2789
عنوان

خواستگار

134 بازدید | 3 پست

دیروز زنگ زدن با مامانم صحبت کردن پسره خودش به خانواده گفته برید از فلانی خواستگاری کنید. رو میشناسمشمون خوب و خوشنامن.وضع مالی پسره هم خوبه بد نیست. منتهی حس میکنم نمایشیه، توی اینستاگرامش اینجوریه.پز میده.وگرنه بقیه چیزا اوکی. 

شما جای من باشین رد میکنین بخاطر این ویژگی‌ش؟ 

اگه خط قرمزم نیست، باهاش آشنا میشم ببینم میتونیم با هم انس بگیریم و مناسب هم هستیم یا نه دقت کن که ...

چون که هر کسی یه چند تا ویژگی بد دارع

مهم اینه که ما با اون آدم هماهنگ باشیم و باهاش بتونیم کنار بیایم و دوسش داشته باشیم و انس بگیریم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرم یکم باهاش در ارتباط باش و رفت و آمد کن و بیرون برو بعد تصمیم بگیر که قبول کنی یا رد

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊