2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 35 پست
خانه مال خودتون؟؟ خب عقلانی نیست خونه را بفروشم بره مستأجری . تلاش کنید از طریق کسی که ازش حرف شنوی ...

من علاوه بر مشکلم زانوهام با خانوادش آبم تو به جوب نمیره خانوادش خیلی پر حاشین خواهر و برادرش هر دو طلاق گرفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس مشکل شما صرفا پله نیست .

ببینید با این وضع مالیشون حداقل ماهی ۱۰میلیون فقط اجاره میگیرن و جانبازی که نزدیک ۶ میلیون میگیرن من شوهرم بیکاره اصلا کمک مالی نمیکنن

ببینید با این وضع مالیشون حداقل ماهی ۱۰میلیون فقط اجاره میگیرن و جانبازی که نزدیک ۶ میلیون میگیرن من ...

تو ۶ ماه ۲ مسافرت مشهد و ۱ مسافرت شیراز که رفتن ۱ سوغات هم برام نگرفتن بی خداحافظ رفتن

من علاوه بر مشکلم زانوهام با خانوادش آبم تو به جوب نمیره خانوادش خیلی پر حاشین خواهر و برادرش هر دو ...

من با طلاق موافق نیستم. اما بعضی وقتها مناسبترین راه جدا شدن .شاید اونا هم چاره ای جز طلاق نداشتن.

با تمام اوصاف 

عرض کردم سعی کنید خواسته ای را که دارید مسالمت آمیز با شوهرتون حل کنید .گاها دیدم اختلافی منجر به جدایی شده در حالیکه میشد ادامه بدن .

لجبازی دو طرف باعث آسیب شده 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
ببینید با این وضع مالیشون حداقل ماهی ۱۰میلیون فقط اجاره میگیرن و جانبازی که نزدیک ۶ میلیون میگیرن من ...

اختلاف بین ادما جرم نیست .وقتی دونفر مشکل دارن معنیش این نیست حتما یکی از طرف مشکل داره  اختلاف نظر  شیوه دید آدما به زندگی اینها سبب اختلاف میشه. نه جرم نه گناه .

عرض بنده این سعی کنید همسرتون متقاعد کنید .تا هم به خواسته تون برسید هم زندگی تون حفظ بشه .یه توصیه هم اگه عمل کنید ضرر نداره .

پیش همسرتون از اخلاق و رفتار خانواده اش ایراد نگیر. متاسفانه خیلی از ما آدمها با اینکه می‌دونیم فلان رفتار یکی از اعضای خانواده پسندیده نیست. اما وقتی همسر اشاره کنه جبهه میگیریم 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند