2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 35 پست
اضافه وزن دارید ؟؟ در مورد چگونگی درمان درد زانو نمیتونم نظر بدم . اما این موردی نیست که زندگی را ت ...

قدم ۱۶۳وزنم ۷۵کیلو...آخه در حدی درد داره زانوم کارای روزمره برام خیلی سخت شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم عزیزم... همه جوانب رو در نظر بگیر و یه تصمیم درست بگیر

نمیدونم خونوادم از نظر مالی ضعیفناز بعد جدایی میترسم نمیدونم چی درسته چی غلط فقط حالم داغونه

قدم ۱۶۳وزنم ۷۵کیلو...آخه در حدی درد داره زانوم کارای روزمره برام خیلی سخت شده

توصیه میکنم به یه اورتوپد مراجعه کنید . همسرتون شرایط داره که خونه عوض کنه  و خودداری میکنع؟؟ تلاششو داره ولی نمیتونه 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
توصیه میکنم به یه اورتوپد مراجعه کنید . همسرتون شرایط داره که خونه عوض کنه  و خودداری میکنع؟؟ ت ...

آره فردا حتما میرم عکس پام و نشون میدم ببینم چی میگه ولی از این میترسم کارم به عمل نیفتاده باشه.تلاش چی ؟من نزدیک ۱۲۰میلیون طلا دارم میگم بیا بفروشیم ۱۰۰تومان ام بابات بیاره آسانسور بگیریم میگه نه طلاهای تو رو نه برا ببینم اوضاع چی میشه شاید به کاری برام درست شد 

توصیه میکنم به یه اورتوپد مراجعه کنید . همسرتون شرایط داره که خونه عوض کنه  و خودداری میکنع؟؟ ت ...

این میگه مگه کسی عقل خر خورده خونشو بفروشه وااای  حالم از طرز فکرش به هم میخوره.امید وارم خونه خراب شه رو سر خودشو خانداخاندانش

آره فردا حتما میرم عکس پام و نشون میدم ببینم چی میگه ولی از این میترسم کارم به عمل نیفتاده باشه.تلاش ...

جنبه مثبت داستان ببینید 

چون خانمها طلا دوست دارن نمی‌خواد شما بدون طلا باشید 

این میگه مگه کسی عقل خر خورده خونشو بفروشه وااای  حالم از طرز فکرش به هم میخوره.امید وارم خونه ...

خانه مال خودتون؟؟ خب عقلانی نیست خونه را بفروشم بره مستأجری .

تلاش کنید از طریق کسی که ازش حرف شنوی داره 

آسانسور یا بالابر بزارید 

خانه مال خودتون؟؟ خب عقلانی نیست خونه را بفروشم بره مستأجری . تلاش کنید از طریق کسی که ازش حرف شنوی ...

من با خونه پدریش مشکل دارم خیلی رو مخن آخرین بار ۲۶شهریور رفتم پایین

واقعا خودم به این رفتار میگم فقر فرهنگی ناقص بشم دلم خوشه طلا دارم..

قرار نیست همه شبیه هم فکر کنم. اما از طریق کسی متقاعد کنید آسانسور علاوه بر اینکه باعث راحتی. از نظر قیمتی هم باعث افزایش قیمت آپارتمان میشه .