2777
2789
عنوان

کیست سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 16071 بازدید | 58 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکترتون کی بود

دکتری که عملم کرد یا اونی که اول رفتم پیشش؟

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
یه دکتر خوب برای کبیست

منیژه میرشاهی البته مشهده انقد قشنگ عمل کرد هیچ ردی روی سینم نمونده بااینکه نه پمادی زدم نه چیزی

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
سلام هستین سوالی بپرسم ازتون؟

آره عزیزم بپرس

آره عزیزم بپرس

سلام عزیزم.منم عمل زیبایی داشتم.

بعد از سه ماه سینه سمت راستم یه گوله خیلی بززززگ دراومده.نمیدونم اسمش چیه کیسته یا یه چیز دیگه اما انقدری بزرگ هست که اذیتم میکنه.

برای شما بعد از عمل درنیومد دیگه؟

سلام عزیزم.منم عمل زیبایی داشتم. بعد از سه ماه سینه سمت راستم یه گوله خیلی بززززگ دراومده.نمیدونم ا ...

نه خداروشکر الان هفت سال گذشته دیگه درنیومده

خدارو شکر. پیش کی رفتین و عمل کردین؟ یه سوال دیگه سایز سینه تون کوچیک نشد؟ از دکترتون راضی بودین؟

مشهد دکتر میر شاهی 

سینه هام از اولم کوچیک بود تغییری نکرد 

خیلی دکترم خوب بود از دور هاله قهوه ای رنگ سینم بخیه زد الان اصلا رد بخیه دیده نمیشه

مشهد دکتر میر شاهی  سینه هام از اولم کوچیک بود تغییری نکرد  خیلی دکترم خوب بود از دور ها ...

خیلی خوشحالم براتون.

من هیچچچچچچچ کیستی تو سینه هام تا قبل عمل نداشتم.چون سونو گرافی قبل عمل هیچی نشون نداد.ولی بعد عمل دچار کیست شدم.البته خودم میگم کیست ولی خیلی بزرگ و سفته و احساس میکنم دربیارم سایز سینه ام کوچیکتر بشه.انقدر بزرگ حسش میکنم یعنی😥

خیلی خوشحالم براتون. من هیچچچچچچچ کیستی تو سینه هام تا قبل عمل نداشتم.چون سونو گرافی قبل عمل هیچی ن ...

ممنونم 

حالا سونوگرافی بدیدشاید چربی باشه نیازی به عمل نباشه