2789
عنوان

سرفه

171 بازدید | 14 پست

ما اول مهر سرماخوردیم نمیدونم کرونا بود یا آنفلوانزا هنوز سرفه میزنیم و آبریزش بینی داریم کلی دارو خوردیم خوب نمیشیم کسی میدونه چکار کنیم راه حلی داره؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دمنوش اویشن 

حتما امتحان میکنم فردا ولی آویشن زیاد مصرف کردیم ولی دمنوش نه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای آبریزش قرص سیتریزین هم خوبه شربت دیفن هبدرامین  سرفه اگه گیاهی دمنوش پونه و آویشن.کندر بج ...

همه رو مصرف کردیم والا تموم نمیشه دو روز خوب میشیم دوباره شروع میشه

همه گرفتارن مدارس همه گرفتن 

پسر من مدرسه نرفته گرفت ما هم ازش گرفتیم

منم سرفه میکنم شبا نمیتونم بخوابم سرمو میزارم رو بالش سرفه هام شروع میشه  تا ۲ ۳بیدارم نمیدونم ...

نمیدونم والا چهاربار کرونا گرفتم اصلا اینجوری نبود که خوب نشیم همون آنفلوآنزا است احتمالا

پسر من مدرسه نرفته گرفت ما هم ازش گرفتیم

خب الان رعایت ها کم شده 

اکثرا بدون ماسک 

پسر شما ممکنه از اطرافیان یا دوستانش گرفته باشه 

و الان داره تو مدارس به همه سرایت میشه از بین دانش اموزان

خب الان رعایت ها کم شده  اکثرا بدون ماسک  پسر شما ممکنه از اطرافیان یا دوستانش گرفته باش ...

نه ما همه جا با هم بودیم و بدون ماسک جایی نمیریم نمیدونم چطور گرفتیم 🤦‍♀️

دوستم می‌گفت از کرونا بدترین این 

یعنی سرفه هاش وحشتناکه 

دقیقا دختر من یک مهر گرفت تا الان سرفه خلطی میکنه،حاضرم خودم بدترین مریضی رو بگیرم اما دخترم خوب بشه

الهی من همسرم و پسرم همین جوری هستیم یک روز خوبیم دوباره سرفه وحشتناک