2789
عنوان

تأثیر پذیری

66 بازدید | 6 پست
جدیدا وارد خوابگاه دانشجویی شدم 

ویا دوستای جدید آشنا شدم نمیخوام نکات مثبت شخصیتم محو بشه وچیزای منفیشون رو جلب کنم 

چکار کنم که روم اثر نذارن البته معمولاً آدم خودش متوجه تغییرش نمیشه بقیه بهش تذکر میدن

کمتر حرف بزن ،وقتایی هم ک گوش میدی عمیق گوش نکن یعتی بدون تهش هیچی نیست 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باش و خودت رو همین طور که هستی قبول داشته باش .

فاصله ات رو با آدم ها حفظ کن .

خیلی صمیمی نشو .

سرت به کار خودت باشه و تمرکزت رو بزار روی درس و پیشرفتت .

هنوز صبر من به قامت بلند آرزو ست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمتر حرف بزن ،وقتایی هم ک گوش میدی عمیق گوش نکن یعتی بدون تهش هیچی نیست 

میبدونید من شخصیت خیلی اجتماعی دارم آدمی نیستم که گوشه گیر باشم و تقریبا با همه در یه حد دوست هستم ارتباطم با بقیه زیاد اینجا فرهنگ مختلف هست

اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باش و خودت رو همین طور که هستی قبول داشته باش . فاصله ات رو با آدم ها ...

مرسی از حرف های خوبتون سعی میکنم اینجا همه نه درس میخونن نه حواسشون به درس هست نه از کلمات خوب استفاده میکنن نه عفت کلام دارن ویه طورایی باشون رودرواسی دارم

مرسی از حرف های خوبتون سعی میکنم اینجا همه نه درس میخونن نه حواسشون به درس هست نه از کلمات خوب استفا ...

دقیقا میدونم چه تیپ آدم هایی هستن .

اما تو شان و شخصیت خودت رو حفظ کن و همیشه طوری رفتار کن که یه خانوم با کلاس رفتار میکنه .

یه جمله ای از امام علی هست که فرمودن از خلوتی راه سعادت نهراسید . من به شخصه همیشه سر لوحه زندگیم قرار دادم و هیچوقت پشیمون نشدم .

هنوز صبر من به قامت بلند آرزو ست...