2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

337 بازدید | 12 پست

سلام نوزادم پسره ، ۵ روزه دنیا اومده رفلاکس داره، دکترش میگه چیزهای گیاهی نخور ، من روز اول بعد زایمان نفخ شدید داشتم که دو روز بعدش قطره شیرافزا خوردم نفخم خیلی کم کرد ، مقداری هم زیره خوردم، میگم من باید نفخ نداشته باشم تا شیرم نفخ نکنه درسته، پس چرا گیاهی نخورم میگه واسه خودت خوبه واسه بچه ات مضره، البته سه بار تخم کتان سیاه بزرک مثل کاچی خوردم نمیدونستم ممنوعه، پسته سبز هم میخورم

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بالا میاره البته بهش شربت متوکلو پرامید دادن بهتر شده

چجوری بالا میاره پنیرک یا جهشی.. همین ک‌ سینه رو از دهنش میکشی بیرون بالا میاره یا چن دقیقه بعدش؟؟ راحت اروغ میزنه یا نه

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99

بیقراری گریه زیاد گریه شبانه منظورم گریه بی. وقفس ها.. کمانی کردن خودش موقع شیر خوردن داره این علامتارو؟؟

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99

عزیزم میدونم این دارورو دکتر داده ولی اصلا مناسب نوزاد نیس کاش ب جای اون یه انتی اسید ساده مثل امپرازول یا یه پروبیوتیک مثل روتفلور یا بی بی کر بهت پیشنهاد میداد.. کاش با ی دکتر دیگع هم مشورت کنی این دارو خیلی عوارض داره حتما راحبش فکر کن و اصلا نگران نشو.. 

بیقراری گریه زیاد گریه شبانه منظورم گریه بی. وقفس ها.. کمانی کردن خودش موقع شیر خوردن داره این علامت ...

سلام منم پسرم دوماهو نیمشه بالا میاره بعضی وقتا بیقراره شبا گریه میکنه. بی دلیل گریه میکنه. خیلی نگرانم دکتر هم بردم پدی لاک و امپرازول داد. شما تجربه ای دارین؟

سلام منم پسرم دوماهو نیمشه بالا میاره بعضی وقتا بیقراره شبا گریه میکنه. بی دلیل گریه میکنه. خیلی نگر ...

سلام عزیزم فک نکنم مشکل پسرتون دیگه کولیک‌ باشه یا رفلاکسه یا الرژی ..علائم دیگه نداره؟؟ مثلا جوش روی صورت یا خشکی پوست مدفوعش نرماله؟؟ دفع بلغم نداره