2777
2789
عنوان

روانی شدم دیگ🤕😭

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 19 پست
به نظر من خیلی محترمانه با مادرتون در میان بزارین همسرتون حق دارن  وسیله شونه

روم نمیشه بخدا🤕بین دوراهی بدی گیرکردم..بخدا قبل زایمانم وتوبارداریم همش فکراین روزارومیکردم ک چیکارکنم بین دوطرفوبگیرم نه اینورناراحت بشه نه اونور..اخه اخلاق بابام وشوهرم اصلا باهم سازگارنیست فکرکن۱۰..۱۵روزم کنارهم باشن چه شود😥🤦‍♀️

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
ندیدبدیدنیست..ولی خب بابام خودش روماشین خودش انقدحساسه ک نمیزاره کسی نزدیکش بشه..فکرکنم شوهرم ازاینم ...

به نظرم تو بیشتر خسته ای وگرنه مردا کلا عاشق این چیزا خستن ایشالله زودتر سرپا بشی خودت به کارات برسی حرص بیخودیم نخور رو شیرت اثر میزاره این روزا هم می گذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زودتر از جات بلند شو کارات بکن تا برن من کامل درکتمی کنم بین کارایباباتو اخلاق شوهرت گیر کردی من یه ...

خداکنه زودترسرپابشم😥منک ازخدامه..ولی کمتراز۱۰..۱۵روزنمیتونن اینجاباشن حداقلش..کاش بابام میرفت خونه حداقل فقط واس سرزدن وغذامیومد خونم ودوباره میرفت

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
به نظرم تو بیشتر خسته ای وگرنه مردا کلا عاشق این چیزا خستن ایشالله زودتر سرپا بشی خودت به کارات برسی ...

اره منک خسته هستم ازهرنظرک بگی🥺خوابم کم شده،درددارم واین مشکلاتم ک هست..امیدوارم ب خوشی بگذره نه باکدورت ودلخوری🤦‍♀️

اصلا نمیخندم کاملا حق داری پدرت مثل بچه ها میمونه!!!!!این رفتارا چیه خودشو سبک میکنه مگه ماشین ندیدس ...

بخدا منم میگم ب خودم ک چی میره پیش ماشین🤕جاریمم طبقه پایینمونه ب خودشون الان میگن چه ندیدبدیده باباش😔