2777
2789
عنوان

روانی شدم دیگ🤕😭

289 بازدید | 19 پست

۵روزه زایمان کردم مامانم وبابام وداداشم اومدن پیشم..ازسختگیا وراحت نبودن باهمدیگه ک بگذرم اینه ک ماتازه ماشین۲۰۷خریدیم..صفرنیست..بابای من عشق ماشین وماشین بازه..مدام سوئیچوازجاکلیدی برمیداره میره پارکینگ باماشین ورمیره🤦‍♀️🤕میفهمم شوهرمم خوشش نمیاد ازقیافش معلوم میشه..میترسم ب مادرم بگم ناراحت بشه..امشب رفته بود پیش ماشین نمیدونم یهوچیشدصدای بوق ماشین دراومد شوهرمم بدوبدورفت پایین ببینه چیشده بخدااگریه چیزی میشد میزدتوسرمنک بابات اینجوری کردو...منم میخوام تااین بحثاپیش نیومده خودم خاتمش بدم ک دیگ نره پیش ماشین🥴میدونم الان میخندین بهم ک سرچه موضوع مسخره ای تاپیک زدم..ولی بخداشرایط سختیه..۱۰.۱۵روز باهم زندگی کردن کدورت پیش میاره چه بساک این مسائلم باشه😩

شمابگین چیکارکنم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

خب تو میرفتی پیش اونا،مگه بچست بابات هرچی هم بگی ناراحت میشن

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا نمیخندم کاملا حق داری پدرت مثل بچه ها میمونه!!!!!این رفتارا چیه خودشو سبک میکنه مگه ماشین ندیدست !!

بعدم کسی که تازه زابمان کرده ارامش میخواد چرا نمیرن خونشون؟حالا اگر پدرشوهر مادرشوهر مونده بودن که قیامت میشد

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
خب تو میرفتی پیش اونا،مگه بچست بابات هرچی هم بگی ناراحت میشن

پسرم مدرسه میره نمیتونستم من برم راهم دوره ب خونه مامانم

نمیتونستم برم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
پسرم مدرسه میره نمیتونستم من برم راهم دوره ب خونه مامانم نمیتونستم برم

اخی عزیزم یکم تحمل کن ب شوهرتم بگو چیزی نگه اونا زحمت کشیدن اومدن حالا باباتم ماشینو نمیخوره ک..رعایت کن اونا چیزی نفهمن اینجوری فقط تو ناراحتی اونطوری همتون

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
اخی عزیزم یکم تحمل کن ب شوهرتم بگو چیزی نگه اونا زحمت کشیدن اومدن حالا باباتم ماشینو نمیخوره ک..رعای ...

اره میدونم بخدا🤕🤦‍♀️

کاش میتونستم خودم کارای خودموبکنم ولی چیکارکنم هنوزنمیتونم بخیه هام دردداره ومیسوزه دولادولاراه میرم..خداکنه زودسرپاشم هم اونا ب کاراشون برسن هم من ازاین استرس وتنش نجات پیداکنم😩😥

شرمنده ولی شوهرتم ندید بدیده ماشینشو که نمی خوره حالا یه بوقم بزنه

ندیدبدیدنیست..ولی خب بابام خودش روماشین خودش انقدحساسه ک نمیزاره کسی نزدیکش بشه..فکرکنم شوهرم ازاینم حرص میخوره..اخه واقعا ک چی سربه ماشین میزنه هردقیقه😩خوبه مدل بالا وخارجی نیست..جاریم طبقه پایینمه پیش خودشون میگن باباش چ ماشین ندیدست همش بالاسرشه🤦‍♀️

یه شهر دیگه س خونشون؟ بابات و داداشت چرا اومدن دیگه مامانت بس بود، یا تو میرفتی

نه یه ربع تاخونشون فاصله ست..خب ناهاروشامشون روکی میداد😥