بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
فروردینی ها : لجباز ، مهربون ، زود جوش ، ( به قول خیابانی مغرور نیستن اما غرور دارن😂) . پر انرژی هستن
فککنم طرف مقابلت فروردینیه
فروردینی ها میتونم تو یه رابطه مثله سنگ باشن
یا انقدد دوست داشته باشن که خودشونو به اب و اتیش بزنن
بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
دوتا فروردینی ک میشناسم بداخلاقن البته ربطی ب ماه تولد نداره:/
نه ربط داره
فروردینی ها بد اخلاقن😢😂 اما اخلاق خوب هم کم ندارن😊
خصوصیات آدما ربطی به ماه تولدشون نداره مثلا میگن متولدین فلان ماه خوشتیپ و جذابن یعنی بقیه با گونی ...
نه خصثصیات ظاهری نه
اما اخلاقی رو کاملا موافقم