2777
2789
عنوان

یعنی میشه؟!

145 بازدید | 17 پست

بچها 😂فردا دیه رژیم و ورزشو شروع میکنم.

خیلی ذوق زدم😭🥲😂 همش خودمو در وزن ۶۰ کیلو تصور میکنم و چشام قلبی میشه😂😂😂

به برکت همین نگاهاتون ،میخوام شکست نخورم و‌بعد ۴۵ روز بیام وزنمو بگم.😏😂

الان چندی 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الان که ۷۷ هستم🥲🖤 البته میخوام آروم آروم‌وزن کم کنم تا خود عید ب وزن ایده ال برسم.ولی فعلا هدفم رو ...

اگه اراده داشته باشی میرسی 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
روستوف بگو چ جوریه 

روستوف؟!

من کلا وعده هامو نصف کردم.روزی دوساعت پیاده روی و همچنین یکساعتم تمرینات شکمی تو باشگاه.

من تنبلی تخمدانم دارم،.متاسفانه دور شکمم خیلی زیاده.خیلی خیلیااا

.دور شکمم ۱۱۴ هس :/