2777
2789
عنوان

تب کودک

100 بازدید | 12 پست

دخترم دو سال و نیمه هستش چهار روز پیش تب شدید داشت رفتیم دکتر خوب شد دوره و دو روز هم خوب بود حالا خفیف تب کرده مثلا یک درجه اینا سرفه هم داره 

کسی تجربه ای داره چرا برگشته تبش؟

ویروس جدید میره میتد تمام نمیشه

پسرم دوهفته درکیر بود تازه خوب شد بود باز از صبح تب داره

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تاپیک دیدم مثل اینکه ویروس جدیده بچه ۲ روز خوبه دوباره شروع میشه

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

از این آنفولانزا جدیداس. پسر منم گرفت. توی سایت هم خیلیا در موردش تاپیک زدن. یه روز خوب میشه، دوباره عود میکنه. دوره‌ی درمانش هم برای بچه‌ها طولانیه، برای پسر من هفده هجده روز طول کشید. برای بعضیا یک ماه هم شده. ببرش دکتر، من خودم پسرمو دو بار بردم، دفعه‌ی دوم داروهاشو عوض کرد. 

از این آنفولانزا جدیداس. پسر منم گرفت. توی سایت هم خیلیا در موردش تاپیک زدن. یه روز خوب میشه، دوباره ...

ای بابا چقدر طولانی

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
ای بابا چقدر طولانی

هم طولانیه، هم سرفه‌های خیلی خیلی بدی داره. پسر من طفلک اینقدر سرفه کرده بود گلوش زخم شده بود، به محض اینکه سرفه‌ش میگرفت مچاله میشد توی خودش و سرفه میکرد، میگفت موقع سرفه دلم درد میگیره، قفسه‌ی سینم درد میگیره، میخوام بالا بیارم... حتی به عوق زدن هم میرسید.

از این آنفولانزا جدیداس. پسر منم گرفت. توی سایت هم خیلیا در موردش تاپیک زدن. یه روز خوب میشه، دوباره ...

آهان منم دوبار بردم ولی باز هم دکتر نگفت اینطوریه 

آنتی بیوتیک هم داد این بار

هم طولانیه، هم سرفه‌های خیلی خیلی بدی داره. پسر من طفلک اینقدر سرفه کرده بود گلوش زخم شده بود، به مح ...

اخی