2777
2789
عنوان

نماینده بی شخصیت کلاس+اسکرین 😳😒

4251 بازدید | 120 پست

سلام مرسی از چشای قشنگتون که برا خواندن متنم میذارید 

مدرسه پسرم بدون نظر سنجی نماینده کلاس انتخاب کردن این خانم به همه مادرها پیام داد ما رو تو گروه عضو کرد بعد با همه یه مدلی حرف میزد انگار نماینده مجلس شده 

فردا تو گروه زد یک میلیون بریزید کارت برا کلاس رباتیک(مدرسه پسرم غیرانتفاعی) بعد که مادرها محترمانه اعتراض کردند که به ما این مبلغ و کسی نگفته بود شروع کرد دونه دونه ریپلای با ویس کرد هر ویس دو الی سه دقیقه که باید بدید نمی‌تونید برید یه مدرسه دیگه 😳😳 ندید بچه تون می‌ره تو حیاط می مونه تو سرما تا کلاس تموم شه (بچه های ما اکثرا چهارپنج ساله اونجان این نماینده کلا امسال اومده یک‌ماهه)

بعد من به یه مادر ریپلای زدم که یعنی باهات موافقم نماینده اومد پاچه منو گرفت ویس گذاشت که نمیتونی بچه ت و ببر جای دیگه در صورتیکه من اصلا با اون نبودم 

منم براش یه متن طولانی گذاشتم که اسکرین میذارم الان براتون تا هم پیام منو هم جواب اون و ببینید 

ولی هیچ مادری نیومد پشت پیام من تاحالش و بگیره همه ساکت شدن اصلا اتحاد وجود نداره همین فردا بچه های ما رو قورت میده

نکته مهم فهمیدیم کارت به نام خودشه یه مادر می‌گفت حتما خودش هم منفعتی می‌بره که داره پاچه میگیره 

هستید بذارم ؟

رفتار زشت دیگه ش هم تو کامنتا میگم 

بنظرتون برم دفتر بگم آخه تنهام هیچ مادری نمیاد 

فقط جمله اولت هیچ کس تو نی نی سایت قربون چشمامون نرفته بود 👌👌😂😂

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدررر بدم میاد اولیا تو مدرسه پشت هم نیستن😒🤌

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بزار

نمیدونم کی نیاز داره اینو بشنوه ولی اگه فردا امتحان داری و هیچی بارت نیست پاشو درستو بخون، به کارای عقب افتادت برس، اگه کسی بهت حس ناکافی بودن میده نشیمنگاهش متزلزل باد چون تو به اندازه‌ی خودت خوب و کافی هستی، اگه کسی امروز بهت نگفته چقد خوشگل شدی من میگم “خیلی خوشگل شدی”، اگه اوضاع روحی، جسمی، مالی‌ت خوب نیست اشکال نداره درست میشه، اگه درگیر مشکل خاصی هستی و احساس ناراحتی میکنی یه بغل از راه دور برای تو، اگه اطرافیانت دائما با دیگران مقایسه‌ت میکنن بهشون گوش نکن چون تو قرار نیست مثل بقیه باشی و همین که خودتی کافیهمن همون قهوه تلختم، چای سردتم، غروب جمعه‌تم، کلاس دینی‌تم، گره‌ی هندزفریتم، استوری واتساپتم، درصد منفی تستای درسیتم، غروب سیزده به دردتم، سردردتم، میس‌کال ناشناستم، پنج درصد آخر شارژ گوشیتم، عجله وسط ترافیکتم، صبح شنبه‌تم، سرعت پایین اینترنتتم، صدای بغض‌دارتم، تَرَکای روی قلبتم، خورشت کرفستم،موجودی آخر ماه حسابتم، استرس هفته‌ی قبل از کنکورتم، دروغ شنیدن از رفیقتم، خراش روی انگشتت با کاغذ کتاب مورد علاقتم، هفت سین بی سبزه‌تم، حیاط خالی مدرسه بعد از دیر رسیدن سر صبحگاهتم، خواب بد نیم‌روزیتم. من همه‌ی اون چیزایی ‌ام که هیچوقت قرار نیست دوستشون داشته باشی  _غُصه‌چیزیو‌نخورید‌توزندگی هنوز الله کریمه _💚