2777
2789
عنوان

افسردگی

101 بازدید | 8 پست

خواهرم تازه زایمان کرده حالا خیلی پرخاشگر و عصبی شده امروز بخاطر یه شعر کتاب درسی کلی دخترشو کتک زد واقعا دلم برای خواهرزادم سوخت   به نظرتون چیکار کنم آدمی هم نیست بیاد مشاوره با خواهرم خیلی جورم چه حرفایی بهش بزنم تا آروم شه خودشم هی میگه بعد عصبانیتم پشیمون میشم دلم براش میسوزه  

طبیعیه

بهش زمان بدین    محیط براش امن کنید

پادکست  روانشناسی گوش بده

بیرون زیاد بره  برا خودش گردش بره

کمکش کنید

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا همچین آدمایی بچه میارن؟ کی مجبورشون می کنه چرا هنر بعضی زنا فقط شده تولید مثل؟

نه اصلا اینجوری نبوده قبلا.. دخترش7سالشه حتی یک بار هم دعواش نکرده چه برسه به کتک فوق العاده مهربون بود اما حالا  

نه اصلا اینجوری نبوده قبلا.. دخترش7سالشه حتی یک بار هم دعواش نکرده چه برسه به کتک فوق العاده مهربون ...

عزیزم کار های خونشو انجام بده غذا بپز براش خودت هوای خواهرزادت رو داشته باش 

واسه خواهرت فیلم خنده دار یا آهنگ بذار بچه رو بگیر تا بتونه خواب کافی داشته باشه 

بهش میوه و چیزای مقوی بده بخوره خوب میشه

یکم سخته ولی ی مدت هواشو داشته باش

من ؛ هر روز به امید مرگ ؛ زندگی می کنم ...
عزیزم کار های خونشو انجام بده غذا بپز براش خودت هوای خواهرزادت رو داشته باش  واسه خواهرت فیلم ...

من هواشو دارم هر چی به شوهرش میگم انگار نه انگار 

بهش میگم به محبت وتوجه تو احتیاج داره

2790
2778
2791
2779
2792