2777
2789
چرا همه از جاری مینالن  چرا جاریای من همیشه کادوهای خوب و طلا میدن ،،،، نکنه غیر عادی ان 😂 ...

حتما آدم ناسپاسی نیستید. من برای آدم ناسپاس دیگ کاری نمیکنم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی  به نظرت اونایی که با جاری صمیمی میشن اشتباه میکنن؟

اخ اخ واقعا بدون کسی که با جاری صمیمی شه ببخشید گور خودشو میکنه جاری تمام حرفها تمام چیزهارو از حسودیش چنان بر ملا میکنه که هیچ جوره نمیشه جمعش کرد

تو شانس داری خواهر کادو خوب مثل چی

خخخخ

برای پسرم همه ربع سکه دادن نفری یدونه ، برای دخترمم النگو و دسبند و ....

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
پس فک کنم حسابی پشیمون بشم چون من سعی کردم وقتی ازم نظر میخوان مثل خواهرم براش نظر بدم 

همه آدما مثل هم نیستن عزیزم ، من جاری میشناسم مثل خواهرن ،جاری میشناسم ازدشمن بدترن .. من یادگرفتم حتی با ادمای نزدیکمم فاصله رو به اندازش حفظ کنم توهم نه خیلییی زیاد صمیمی شو نه براش کلاس بزار و خودتو بگیر ، ازت نظرخواست نظربده نخواست نده ، دوس داشت باهات همکلام بشه توهم همکلام شد درحد تعریف نه غیبت خانواده شوهر ک بعد ب ضرر خودت تموم بشه مثل دوست باش براش نهبیشتر نه کمتر

همه آدما مثل هم نیستن عزیزم ، من جاری میشناسم مثل خواهرن ،جاری میشناسم ازدشمن بدترن .. من یادگرفتم ح ...

و منی ک از خواهرای خودم خوردم.... دیگ از جاری توقعی ندارم. بعضی زجرها توی زندگی ارزش کشیدنشو داره ک بزرگ شی

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
حتما آدم ناسپاسی نیستید. من برای آدم ناسپاس دیگ کاری نمیکنم

کلا همه یجور میبریم ۴ تامونم مثلا برای یه فامیل میگیم نفری ۵۰۰ پاتختی 

من تعجب میکنم همه نالانن از جاری ، خدارو شکر ما خیلی خوبیم و خیلی کمک همیم ، اختلافای کوچک داریم یوقتایی ها ولی دعوا و ... اصلا

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
اخ اخ واقعا بدون کسی که با جاری صمیمی شه ببخشید گور خودشو میکنه جاری تمام حرفها تمام چیزهارو از حسود ...

نه بابا همه یه جور نیستن جاری دخترعمم براش مثل خواهره اینقدر دلسوز و مهربونن باهم چندین ساله باهم مثل خواهرن ، بعضیام کرم دارن مثل دشمنن ..در هرحال ادم باید با همه حتی نزدیکترین افرادزندگیش فاصله ی منطقی رو حفظ کنه نه خیلی صمیمییی نه خیلی کناره گرفتن

کلا همه یجور میبریم ۴ تامونم مثلا برای یه فامیل میگیم نفری ۵۰۰ پاتختی  من تعجب میکنم همه نالان ...

خدارو شکر عزیزم انشاالله همیشه خوش باشید. نمیدونم من خودمم نفهمیدم با جاریم باهم خوبیم یا بدیم

خدارو شکر عزیزم انشاالله همیشه خوش باشید. نمیدونم من خودمم نفهمیدم با جاریم باهم خوبیم یا بدیم

همیشه همه چی در حد تعادل باشه مشکل پیش نمیاد هیچوقت