2789
۱تومن 😁

چخبره

کادوی عروسی بدن کادوی عقد بدن پاگشا هم کنن یه تومنم بدن؟😶

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
نمیدونم به خدا چیکار کنم از ی طرف میگم اگه نکردم میگه حسودیم کرد

ببین هوووو چشم و رو داره که جاری نداره 

بعدا ها از کارهایی که براش کردی پشیمون میشی میگی کاش براش نبودم تا الانم انقدر حرص نمی خوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدیه مربوط دوران عقد 

من یه بلوز دادم

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

برادر شوهر من بدون اطلاع ما زن گرفت پدر شوهر مادر شوهرم ندارم فوت کردن.از این و اون شنیدم جاری دار شدم.منم اصلا کادو ندادم بهشون اولین بار ک اومدن خونمون چون‌ بهمون عزت نذاشت منم نذاشتم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

چرا همه از جاری مینالن 

چرا جاریای من همیشه کادوهای خوب و طلا میدن ،،،، نکنه غیر عادی ان 😂😂😂

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
پا گشا رو دوران عقد انجام میدن یا بعد ازدواج و رفتن به سرخونه و زندگی؟؟

ما هر دو. یبار عقد یبار بعد عروسی

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
ببین هوووو چشم و رو داره که جاری نداره  بعدا ها از کارهایی که براش کردی پشیمون میشی میگی کاش ب ...

پس فک کنم حسابی پشیمون بشم چون من سعی کردم وقتی ازم نظر میخوان مثل خواهرم براش نظر بدم 

نمیدونم به خدا چیکار کنم از ی طرف میگم اگه نکردم میگه حسودیم کرد

نمیشه مهمونش نکنی که ، مهمون کن در حدتوانت پذیرایی و شام و اینارو داشته باش نه خیلیییی زیاد بریزو بپاش کن که ته جیبتم خالی بشه نه کم بزار که بهش بربخوره به هرحال تازه عروسه و برخورد الانت رو یادش میمونه ، به نظرمنم نقدی بده بهش بهتره چون ممکنه چیزی بخری به سلیقش نباشه یا خوشش نیاد استفاده نکنه ، ۵۰۰ یا ۱ تومن بستگی به خودتون داره

ما معمولا ظروف و اینا هدیه میدیم

مثل آجیل خوری 

ظرف سالاد 

همزن دستی

کلمن شیشه ای

شیرینی خوری

اردو خوری 

سینی چوبی 

یا ست قوری وارمردار و فنجون

یا هم کارت هدیه یا سکه پارسیان هدیه بدید

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖