2777
2789
صدای موتورش زیاده 

نمیدونم صدای موتور هست یا فن آتنا هر نیم ساعت کار میکنه تازه مجرد شدم تا خونه پدرم بودم یخچال اینشکلی نبود البته اون ساید ال جی بود 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مال ماهم هیمالیاست یکی دوماه گرفتیم صداش،خیلی زیاده نمایندگی هم اومد وصلش،کنه گفت صداش زیاده هر دیقه ...

ینی هر چند دقیقه کار میکنه؟؟؟؟ خاک تو سرشون با این تولیداتشون.... 

هرچند دقیقه تکرار میشه؟؟؟ یخچال شما چیه

الکترواستیل دوقلو زمان مشخصی نداره ولی وقتی میخاد کار کنه یه صدای مثلا ویژژ میده بعد کار میکنه در حین کار هم که صداهای مبهمی داره ولی اون صدای اولش خیلی بلند وسدیده

سرسری رد شو و زندگی کن،دقت! دق ات میدهد..!

مامان من میخاد یخچال بگیره بهش گفتن الکترواستیل صداش خیلی زیاده احتمالا یا اسنووا بگیره یا دیپوینت کسی تجربه ای داره؟

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

الکترواستیل دوقلو زمان مشخصی نداره ولی وقتی میخاد کار کنه یه صدای مثلا ویژژ میده بعد کار میکنه در حی ...

فک کنم زنگم بزنم شرکتش بیاد فایده نداشته باسه

مامان من میخاد یخچال بگیره بهش گفتن الکترواستاتیک صداش خیلی زیاده احتمالا یا اسنووا بگیره یا دیپوینت ...

اسنوا هم افتضاح.... من رفتم امین حضور همه گفتن الان الکترو استیل نامبر وان بازار

فک کنم زنگم بزنم شرکتش بیاد فایده نداشته باسه

نمیدونم جواب بدن یانه اگه تازه گرفتید زنگ بزنید نمایندگی ببینید راه حلی داره تا گارانتی داره 

سرسری رد شو و زندگی کن،دقت! دق ات میدهد..!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز