2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ی خال سطحی رو صورتم دارم نمیدونم بردارم یا نه از همین گودشدن و موندن جاش و اینا میترسم 

من یه ماهی هست برداشتم جاشون خیلی بهتره ولی یه مقدار گودیش هست فکر کنم بره به مرور تا نهایت یه ماه دیگه

از دکتر بپرس ببین اگه جاش میمونه برندار

من یه ماهی هست برداشتم جاشون خیلی بهتره ولی یه مقدار گودیش هست فکر کنم بره به مرور تا نهایت یه ماه د ...

سلام عزیزم خوبین؟

جای خالاتون خوب شد گودیش لکش ؟؟

کرم ترمیم کننده چی استفاده کردین همین سی گل یازینک ؟؟

صورتتونو با لیف وصابون میشستین یانه؟؟؟؟؟

خواهشا راهنمایی کنین

سلام عزیزم خوبین؟ جای خالاتون خوب شد گودیش لکش ؟؟ کرم ترمیم کننده چی استفاده کردین همین سی گل یازی ...

سلام عزیزم من الان ۱۰ ماهی هست که برداشتم خالامو راستش لکش که کامل رفت ولی فقط یکیش که رو لپم بود جاش یکم مشخصه خیلییی کم فقط خودم متوجه میشم گودیش پر شده ولی ردش مونده

من سه روز فقط زینک زودمو یه ماه سیگل بعدش ترمیم کننده لافارر زدم به پیشنهاد داروخونه

صورتمم تا سه روز اصلا آب نزدم بعد از سه روز با شامپو بچه شستم 

بازم سوالی داشتی بپرس  گلم

سلام عزیزم من الان ۱۰ ماهی هست که برداشتم خالامو راستش لکش که کامل رفت ولی فقط یکیش که رو لپم بود جا ...

من خیلی استرس دارم امروز بیست روزه فک کنم باید صبر کنم دورش بگذره اخه خالام خیلی عمیقو ریشه ای بود وخیلی بد گود شده بود ولی داره پر میشه کم کم 

من خیلی استرس دارم امروز بیست روزه فک کنم باید صبر کنم دورش بگذره اخه خالام خیلی عمیقو ریشه ای بود و ...

نگران نباش تا ۶ ماهم ممکنه طول بکشه که جاش بره ۲۰ روز خیلیی کمه هرچقدر جاش گودتر شده باشه زمان بیشتری میبره