2777
2789
عنوان

درددل یه کنکوری

1133 بازدید | 119 پست

ببینید الان بخوام بگم ۸ ماه ۱۶ روز دیگه کنکوره و من برای کنکور هیچی نخوندم و ارزو هدفی که دارم انگار ازش دارم دور میشم . رشته مورد علاقم دانشگاه مورد علاقه ام همچی انگار داره باهام خداحافظی میکنه حس میکنم ۸ ماه تایم خیلی کمیه ک بخوابم به رتبه زیرهزار برسم تا بتونم به چیز دلخواهم برسم . داره عصبیم میکنه . گریه میگیره واقعااااااااا.

اینکه هم فشار مدرسه هست و نمرات عالی هم رتبه کنکور و دانشگاه عالی خیلی چیزایی که عصبیم میکنه و نمیزارع درس بخونم دلم میخواد گریه کنم .

حس میکنم ته همه اینا یه پوچی بزرگ یه نه خیلی بزرگ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این استرس باعث نمیشه کاری نکنی خر نباش شروع کن به خوندن ۸ ماه خیلی زمان خوبیه اگه قدرشو بدونی موفق م ...

ولی اگه تنبلی کنی همینجوری الکی استرس بکشی بگی قبول نمیشم اون وقت اصلا درست نمیخونی ۸ ماه میشه ۱ ماه آدم باش درس بخون

با این فکرای مزخرف از هدفت دور میشی اره  ولی با ۸ ماه و ۱۶ روز درس خوندن مطمئن باش بهش میرسی&n ...

سلام شما خودتون چند ماه تلاش کردید

بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشن‌ترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️

نمی ترسی که قبول شی میترسی که شروع کنی و این خیلی بده

۸ ماهم اصلا زمان کمی نیست رقابت اصلی بین کنکوریا از اول مهره

🌙eccedentesiast                                                                                                                   
با این فکرای مزخرف از هدفت دور میشی اره  ولی با ۸ ماه و ۱۶ روز درس خوندن مطمئن باش بهش میرسی&n ...

سلام شما خودتون چند ماه تلاش کردید؟

بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشن‌ترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
نمی ترسی که قبول شی میترسی که شروع کن و این خیلی بده ۸ ماهم اصلا زمان کمی نیست رقابت اصلی بین کنکور ...

هر دفعه شروع کردم یه مانع سر راهم سبز شده که دیگه نخونم دیگه از شروع میترسم