2777
2789
عنوان

جسارت رانندگی

612 بازدید | 26 پست

سلام خانمای راننده بیاین بگین چیکار کنم ترسم کمتر بشه. ۳ ساله گواهی نامه دارم الان یه پراید دسته دوم خریدم . روزی نیم ساعت میرم ظهر ها جاهای خلوت رانندگی . دوست دارم عصرها یا صبح ها بردارم ماشین و بازار و جاهای شلوغ برم . چطوری ترسم کمتر بشه . اها تو دنده معکوس ۲به ۱ یکم مشکل دارم با پارک دوبل 🥲

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من پارسال گرفتم ولی الان همه جا میرم 

تنها راهش اینه که بزنی بیرون خودتو به چالش بکشی 

اینم بگم که تو جای شلوغ اتفاقا راحت تره با یک میری خخخ و از نوع رفتنتم معلومه ناشی هستی بقیه هواتو دارن معمولا بعدش کم کم راه میفتی من از عمد حتی کارای کوچولوی همسرمو هم میرم انجام میدم که فقط خودمو به چالش بکشم

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

پارک دوبلم نمیکنم میرم یه جای خلوت و دلباز راحت هههه 

ولی دنده معکوس کلا راحته ها 

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

سلام اگه برات ممکنه ی مربی بگیر ببرتت جاهای شلوغ با ماشین خودت 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
سلام من پارسال گرفتم ولی الان همه جا میرم  تنها راهش اینه که بزنی بیرون خودتو به چالش بکشی&nbs ...

من همش میترسم ماشین خاموش شه توی جاهای شلوغ و ترافیک .استرس میگیرم 

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم
سلام من پارسال گرفتم ولی الان همه جا میرم  تنها راهش اینه که بزنی بیرون خودتو به چالش بکشی&nbs ...

عزیزم من الان ۵ ساله گواهینامه دارم هر چی با بابام میرم تمرین بی فایده س و ترسم نمیریزه ......به نظرت تنهایی برم تاثیر داره تو یادگیریم؟

من همش میترسم ماشین خاموش شه توی جاهای شلوغ و ترافیک .استرس میگیرم 

خاموش شه مگه چی میشه، بعدشم کلاج پس برا چی زیرپاته جای شلوغ و ترافیک که با یک میری تا خواستی وایسی کلاجو بگیر تو دنده دو هم تا ماشین لرزید بگیر 

همون که ماشینم برمی‌داری تنها میری خیلی بهت کمک می‌کنه ،ببخشید میشه بگید پرایدو چند گرفتین 

۷۰ تومن . آره تنهایی خوبه ولی با شوهرم اصلاهول میشم

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
عزیزم من الان ۵ ساله گواهینامه دارم هر چی با بابام میرم تمرین بی فایده س و ترسم نمیریزه ......به نظر ...

رانندگی تا تنها نری ترست نمیریزه 

من با شوهرم میرفتم همش خاموش میکردم ولی تنها که میرم یکبارم خاموش نمیکنم