2777
2789
عنوان

نوزادم🤕

134 بازدید | 8 پست

سلام خانمامن ۵روزه زایمان کردم،نوزادم سینه چپموخیلی بدمیگیره برای شیرخوردن یکم میخوره بعدقیافشویه جوری میکنه ودرمیاره ازدهنش بعضی وقتام بامکافات بهش میدم میخوره..روزاول ودوم خوب بود ولی بعدش اینجوری شد..سرسینمم زخم شده😥سینه راستمم زخمه ولی کمتره ولی راستوخوب میگیره برای شیرخوردن..بدبختی سینه چپم بیشترازاون یکی شیرداره..امروزظهردوشیدم بابدبختی ریختم توشیشه بهش دادم..اگربخاطره زخم سینمه پس چرااون یکیوخوب میگیره؟

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا صبرت بده یاده ۴سال پیشم میوفتم تا دوماهگیه پسرم زخم بود سینه م خون میزد بیرون کرم ترمیم کنده گرفته بودم موقعهایی که شیر نمیدادم کرم میزدم روش پلاستیک میذاشتم و بعدشم اینکه بچه ت باید یاد بگیره درست سینه رو بگیره کل هاله باید داخل دهنش باشه یاد بگیره درست بخوره کم کم خوب میشی

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
حتما یچیزی خوردی شیرت تلخ شده مزه کن ببین

خب سینه راستموخوب میخوره که

اگرتلخ بود ک اونم نمیخورد

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
خدا صبرت بده یاده ۴سال پیشم میوفتم تا دوماهگیه پسرم زخم بود سینه م خون میزد بیرون کرم ترمیم کنده گرف ...

اره خیلی بدمیگیره فکش هنوز جون نداره هنوز

خب سینه راستموخوب میخوره که اگرتلخ بود ک اونم نمیخورد

تلخ نیس برای منم همینطور بود یه سینه م خوب شیر نمیداد پسرم کلافه میشد شیرم داشتم مجاری سینه م بسته بود انقدر با شیردوش پمپاژ کردم تا راهش باز شد.راستی شیردهیت هم تموم شد بذار آزاد بمونه سینه ت هوا بخوره تو لباس زیر زخمش دیرتر خوب میشه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
تلخ نیس برای منم همینطور بود یه سینه م خوب شیر نمیداد پسرم کلافه میشد شیرم داشتم مجاری سینه م بسته ب ...

اهاممنون♥️

خب سینه راستموخوب میخوره که اگرتلخ بود ک اونم نمیخورد

نمیدونم اکثرا نوزادا ی سینه رو خوب میگیرن شاید راستو دوس داره😂

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن....دنیا پر از حساب کتابه....!!!!!💯♻️