مامان_سهیلم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 178 عنوان چند وقت یبار؟؟ 294 بازدید | 18 پست خانوادتون یا خانواده شوهرتون یا خواهر بردارا هردوتون هرچند وقت میان خونه شما؟من غیر از مامان بابای خودم دیگ هیشکی نمیاد خونه ام ،همیشه میرم تو فکر میگم هیشکی خونه من نمیاد بااینکه من میرم خونشون 1401/07/29 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_orkideh_ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 216 خب دعوت کن بیانخواهربرادرا همسر سالی دوبار مامان بابای خودم دوماه ی بار
دختر_قدیمی_سایت_ام عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1556 من خونواده ام هر چند ماه ی بار میان راه دور مادرشوهرم هر دو هفته یا سه هفته ی بار ولی با خواهر شوهرم ک نزدیک هم هستیم هفته ای حداقل ی بار رفت و آمد داریم کلا اهل مهمونی رفتن و مهمونی دادن هستم با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊
مامان_سهیلم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 178 احتمالا دوست دارن دعوت کنی اخه من خودم مثلا همینجوری برای سر زدن نیمساعتی میرم خونشون بدون دعوت دوس دارم اونام همینجوری بیانقبلا تولدی سالگردی چیزی بود دعوتشون کردم دیگ غریبه نیستن ک برای یه سر زدن یا دورهمی دعوتشون کنم
مامان_سهیلم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 178 من خونواده ام هر چند ماه ی بار میان راه دور مادرشوهرم هر دو هفته یا سه هفته ی بار ... برا من همشون نزدیکن ولی نمیان، دوست ندارم هم همش دعوت کنم کبیاین خونمون میخوام خودشون همینجوری پاشن بیان مثلا برا سر زدن یا دورهمی چیزی
مامان_سهیلم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 178 خب دعوت کن بیان خواهربرادرا همسر سالی دوبار مامان بابای خودم دوماه ی بار قبلا برای تولد یا سالگردمون یا اینجور مراسما دعوت کردمولی همیشه ک مراسم نیس دوست دارم همینجوری خودشون بیان برا دورهمی یا سرزدن
_orkideh_ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 216 قبلا برای تولد یا سالگردمون یا اینجور مراسما دعوت کردم ولی همیشه ک مراسم نیس دوست دارم هم ... شاید مدلشونه ک کلا با دعوت برن جایی
مامان_سهیلم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 178 شاید مدلشونه ک کلا با دعوت برن جایی نه والا خونه خانواده و خواهر برادرا وفامیلاشون همینجوری میرن
_orkideh_ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 216 نه والا خونه خانواده و خواهر برادرا وفامیلاشون همینجوری میرن منم قبلا خونه جاری و خواهرشوهر میرفتم یکی دوساعت واسه سرزدن بعد دیدم اونا نمیان منم نرفتم دیگه گفتم لابد خوششون نمیاد
yasiii_76 عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 1457 کاش خانوادهدشوهر منم عادت داشتن دعوت کنن و دعوت بشن بخدا خیلی نعمت بزرگیه بدون توجه به وضعییت مالی و هرچی سرشونو بندازن پایین پامیشن میان من به غمگین ترین حالت ممکن شادم؛ تیکر بارداری نیست !
niniii1401 عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 2258 نه والا خونه خانواده و خواهر برادرا وفامیلاشون همینجوری میرن شاید حامله ای مراعات میکنن منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
__دختربهار__ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 4026 خونه ما هم به جز مامانم اینا کسی نمیاد .غریبم هستم خانوادم ی شهر دیگن هیچ دوستی اینجا ندارم واقعا بعضی وقتا میخوام دق کنم از بی کسی شوهرم هم صب ساعت 5 میره 9شب میاد
مامان_سهیلم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 178 منم قبلا خونه جاری و خواهرشوهر میرفتم یکی دوساعت واسه سرزدن بعد دیدم اونا نمیان منم نرفتم دیگه گفتم ... منم دوتا جاریام خونه شون باهمه ،هی میگم نمیرم دیگ اونجا ولی شورهم میره منم مجبورم برم همراهش یجورایی خودمم دلم برا بچهاشون تنگ میشه
مامان_سهیلم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 178 شاید حامله ای مراعات میکنن نه از هموناول ازدواج تا ب الان اینجوری ان