2777
2789
عنوان

دارم میمیرم😭😭😭😭🖤

261 بازدید | 19 پست

تب و لرز دارم بدن درد  ای خدا دقیقا مثل پارسال که کرونا گرفتم😭😭دیگه تحمل ندارم دعام کنین🥀

اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه  شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم

هر چهار ساعت استامینوفن بخور

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

وااای عزیزم خدا کمکت کنه منم هر شب دل درد میگیرم و حالت تهوع الان از سه شنبه شب اینجورین و حتی شب اول استفراغ کردم وحشتناک و چندین بار جوری که دیگه معدم داشت میومد بالا نمی‌دونم چیکار کنننننننم دعا کنید واسم مامانم خونه نیست بابامم نیست منو داداشم تنهاییم

تو همان خنده‌ی شیرینِ میانِ غم و اندوهِ منی !…
این ویروس جدیده انفلانزاهست ماخودم پسرم شوهرم یک هفته درگیریم

منم اول پسرم‌گرفت چند شبه نخوابیدم صبح شوهرم راهی دکتر شد الانم خودم 

وااای عزیزم خدا کمکت کنه منم هر شب دل درد میگیرم و حالت تهوع الان از سه شنبه شب اینجورین و حتی شب او ...

ممنون تازه خوب شده بودم  چرا من اینطوریم آخه😷😔