2789
عنوان

طلاق بگیرم ؟

184 بازدید | 10 پست

سلام من سی سالمه من و شوهرم ۶ سال دوست بودیم و حدودا ۶ ماه عقد کردیم . اصلا از وقتی ازدواج کردیم شوهرم ازین رو به اون رو شد اوایل هروقت میرفتیم خونه اونا بعدش باهم دعوا داشتیم . الانم که کلا انگار دوتا ادم معمولیم کنار هم تا زن و شوهر . شاید هر ده روز رابطه داشته باشیم . کلا یکجور رو خانوادش تعصب داره که حد نداره من بگم بریم بیرون کلی میگه خستم ولی اگر دوستاش بگن یا خانوادش اصلا خسته نیست و باید انجام بشه . با دوستاشم مجردی نمیره با هم میریم ولی واقعا خسته شدم . خیلی پرخاشگره 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قبلش چندجا برو مشاوره؛نه یه جا؛چندجا؛ نه هرجا؛جایی که درست حسابیه؛تلاشاتو بکن. شاید درست شد.

منم جدا شدم ولی اولا شونصدتا دلیل داشتم واسه جدایی؛دوما مشکلاتم واقعا حاد بود؛سوما خدایی پوستم کنده شد انقدر تلاش کردم واسه حفظ اون مثلا زندگی؛هرچند به لحاظ روحی و جسمی خیلی آسیب دیدم(و برای همین اگه در این مورد بخصوص همون اول طلاق میگرفتم نه یکسال بعد؛یا اصلا همون نامزدی؛الان دچار بیماری نشده بودم) ولی خب دوستِ من ؛سعی کن بدون حرص خوردن تلاشتو بکنی؛بعد اگه نشد به این گزینه هم فکر کن.

۶ماه عقدین ؟ کسی اینجا حق نداره بگه طلاق بگیر یا نگیر  تاحالا راجب این موضوع حرف‌زدین

راستش اصلا حرف زدن ما به دعوا ختم میشه یعنی همیشه میگه مگه چه خبره همیشه حق به جانبه 

مثلا دیشب بهش گفتم بریم بیرون دلم گرفته گفت خسته ام حال ندارم بعد امروز مامانش زنگ زده بیا ببرمون باغ گفت حاضر شو بریم منم گفتم خستم چون از صبحم بازداشت به کارای باباشو غیره میرسید و وقت نداشت که بخواد منو ببره بیرون بعدم با دعوا رفت که من هرچیم بگم تو حق نداری با نیومدن پیش خانوادم جبران کنی . 

قبلش چندجا برو مشاوره؛نه یه جا؛چندجا؛ نه هرجا؛جایی که درست حسابیه؛تلاشاتو بکن. شاید درست شد. منم جد ...

اون نمیاد مشاوره منم واقعا الان پول ندارم اخه با یکی دوجلسه که حل نمیشع

من میگم بابا مگه من ادم نیستم که میگم یک بیرون دوتایی بریم میگی نمیای توکه هر روز سرکاری و شب خونه خ ...

لحن حرف زدن خیلی مهمه  و لجبازی کردن و تلافی کردن نمیتونه مشکلاتو حل کنه حرف بزن بلاخره ۶ سال دوست بودین یه قلقی ازش‌داری‌ چه‌میدونم زمانش شد بگو‌ وقتی داره میره با دوستاتون بیرون  بگو کاش برای منم همینقدری ارزش قائل باشی که برای رفیقات هستی 

. ببین  همسزم تو عقد منو  دعوت میکرد خونشون ولی انتظاز داشت پدر‌مادرم دعوتش‌کنن نه من. منم گفتم عزیزم شما بدون دعوت دوست داری جایی بری‌ که یه تن‌ماهی باز کنن بزارن جلوت گفت نه بعد  سه ماه نه‌من‌رفتم‌نه خودش اصرار کرد خانوادش گفتن چرا خانمت نمیاد گفته بود شام بپزین دعوت کنین بگم  دعوته بیاد 

الان ازدواج کردم سه سال نیمه    تو یه ساختمونیم بی دعوت خودشون سر سفرشون نمیرم  

قوانین مساوی

اون نمیاد مشاوره منم واقعا الان پول ندارم اخه با یکی دوجلسه که حل نمیشع

یه جا هست توی شهرری؛حالا نمی دونم شما کجائید ولی اگه تهرانی میتونی بری اونجا هزینش اونقدرا نیست. برای موسسه ظهور منجی هست.اینترنت پیداش کن اگه خواستی.

ولی اینو در نظر داشته باش که زندگیت ارزش اینو داره که هرجور شده براش خرج کنی؛حتی از لوازم آرایش و چه می دونم این چیزا  واجبتره.

خلاصه زرتی نرو سمت طلاق. شیش سال باهم بودین یعنی فرصت نداشتی جدا شی ازش حالا که ازدواج کردین....