2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله من انجام دادم راضیم قبلا بدون آرایش خوب نبودم الان صورتم روح داره حتی بدون آرایش آرایش کردنم&n ...

چه خوب کاش منم همینطوری بشه اخه من از اولش هم انتهای ابروم خیییلی کم بوده،دیگه خسته شدم اینقد تتو مدادی کشیدم

عزیزم منم میخوام برم لیزر  تحقیق کردی؟؟جاش نمیمونه؟؟هاشوره براشمام؟؟

بله عزیزم جاش نمیمونه

اگه ریمو کنی جاش میمونه ولی لیزر نه با همون یکبار می‌ره چون من فقط یکبار انجام دادم و عمیق نیس

واسه من میکرو عین همون هاشوره اما اگه ببینی باور نمیکنی که میکرو کردم انگار سایه زدن

اولش اینجوری نبود انقد ذوق میکردم الان حالم بهم میخوره تا عید میخوام پاک کنم دیگه غلط بکنم از این کارا کنم

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
بله عزیزم جاش نمیمونه اگه ریمو کنی جاش میمونه ولی لیزر نه با همون یکبار می‌ره چون من فقط یکبار انجا ...

آره منم تحقیق کردم ریمو توآرایشگاه بده لیزر خوبه

منم نمیدونم این چه غلطی بود کردم یعنی دیگه عمرا دست یه صورتم بزنم یعنی انقدر ناراحتم که  نگو کدوم شهری شما؟؟

آره منم تحقیق کردم ریمو توآرایشگاه بده لیزر خوبه منم نمیدونم این چه غلطی بود کردم یعنی دیگه عمرا دس ...

تهرانم اسلامشهرم

باورت میشه ته اَبروم احساس میکنم داره خالی میشه و عین اونایی که اَبروشون شکسته شدم 😓

من ابروم مشکلی نداشت فقط تاج و ته ابروم یکم خالی بود مداد کشیدن سخت بود بخاطر همین رفتم

مشکی و دخترونه زد اوایل خیلی خوب بود الان اون خط های مشکی شدن آبی و پخش شدن جوری که هیچکس باور نمیکنه من میکرو کردم همه میگن قاب زدی

خدا کنه بعد از اینکه لیزر کردم با صحنه بدی مواجه نشم 😓

نگرانم ابروم ریخته باشه

لیزر کیوسوییچ منظورتونه؟؟

نمیدونم من نمیشناسم که فقط به اطرافیان سپردم یه دکتر معرفی کنن که بتونه ببره قیمتشم مناسب باشه

تهرانم اسلامشهرم باورت میشه ته اَبروم احساس میکنم داره خالی میشه و عین اونایی که اَبروشون شکسته شدم ...

برای منم قاب  زده خیر ندیده

موفق باشی عزیزم.

من راستش از لیزر میترسم ولی چاره از ندارم خیلی از ابرو بدم میاد باید برم کسی تو اطرافت رفته تاچندروز زخمه؟؟

برای منم قاب  زده خیر ندیده موفق باشی عزیزم. من راستش از لیزر میترسم ولی چاره از ندارم خیلی ا ...

نه والا بدبختی کسی هم نرفته که ببینم چجوریه

بعضیا میگن اصلأ درد نداره

بعضیا میگن درد داره ولی خب من باید برم

وقتی میخواستم میکرو کنم اون آرایشگر بیشرف برای اینکه بیشتر بی حسی نزنه برگشت گفت پوستت به بی حسی مقاومه و نزد

اونقد درد کشیدم که نگو

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز