dordaneh1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 97 عنوان گوشpoco x4 pro 2753 بازدید | 22 پست سلام بچه ها کسی از این نوع گوشی داره استفاده کرده یا کسیو میشناسع گرفته باشه کارکردش دوربینش چجوریه ارزش خرید داره؟؟ ممنون میشم بگین 1401/07/29 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simo_r عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3168 گوشی خیلی خوبیه تو دروبین سامسونگ بهتره ولی واقعا از لحاظ سخت افزاری خیلی سر تر از بقیه گوشی های هم قیمتش هست کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم. +پسر عموی نی نی یار
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 من دارم....همین الان تودستمه😁رنگ گلد من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
dordaneh1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 97 من دارم....همین الان تودستمه😁رنگ گلد خوبه ازش راضی هستی؟
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 خوبه ازش راضی هستی؟ من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
یه_پسربدا عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 1335 دوربینش نصف سامسونگ نیست. بجاش a33 سامسونگ خریدم بس دوربین a33 خوب بود و تعریفش میکردن دوربین شکست ولی سخت افزاری poco بهتره البته خرابی هم شیائومی زیاد داره میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...
dordaneh1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 97 مال من فردا یا پسفردا میرسه رنگ آبیشو سفارش دادم مبارکت باشه خیلی خوشگله
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 خوبه ازش راضی هستی؟ عااااااالیه.....کیفیت دوربین فیلم برادریش محشره....عکس هم خوبه.....امازیادازسلفیش راضی نیستم.....بقیه ی چیزاش هم عالیه من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
dordaneh1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 97 عااااااالیه.....کیفیت دوربین فیلم برادریش محشره....عکس هم خوبه.....امازیادازسلفیش راضی نیستم.....بقی ... وای ممنونم ازت خداکنه همینجوری ک میگی باشه بیصبرانه منتظرم تا بیاد😍
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 مال من فردا یا پسفردا میرسه رنگ آبیشو سفارش دادم مبارکت باشه خیلی خوشگله ممنون عزیزم😘واسه توهم پیشاپیش مبارک.....چندگرفتی؟؟ من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
settings عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 2018 دوربینش خوب نیست دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند... من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 وای ممنونم ازت خداکنه همینجوری ک میگی باشه بیصبرانه منتظرم تا بیاد😍 آره خیلی باحاله.....من خیلی روش حساسم🤣🤣🤣🤣 من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
dordaneh1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 97 ممنون عزیزم😘واسه توهم پیشاپیش مبارک.....چندگرفتی؟؟ 9500😘
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 9500😘 ۵۰۰ازمن بیشترگرفتی.....من۹تومن خریدم من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه