2777
2789
عنوان

زمان نامزدی

256 بازدید | 9 پست

اصلا دیگه به اندامم فکر نمیکردم نامزدم ازم تعریف نمیکرد خودشم چاق شده بود من زده شدم از رژیم و ورزش.نامزدم توی اولین قرار خصوصیمون رفتار زشتی کرد که معنای اونو اصلا نفهمیدم ما یکسال دوست بودیم بعد نامزد شدیم و صیغه محرمیت خوندیم توی استودیو برادرزادش رفتیم که کتابهای پسرو برداریم براش پیک کنیم اونجا من بوسش کردم زیاد اون هم بوسم کرد بدنمو لمس کرد و کلا خودشو کنار کشید خیلی بدم امد .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب ک چی

تا آخر نامزدمو دیگه بهش نزدیک نشدم وهرگز نفهمیدم چرا اونروز اونطوری کرد بهم راستشو نگفت ازش متنفر شدم الان فکر میکنم میبینم نامزدم اصلا نرمال نبوده چرا من انقدر دوسش داشتم 

من ک نفهمیدم چی میگی

منو بوسید بدنمو لمس کرد بعد یک دفعه خودشو کنار کشید انگار از چیزی خ بدش آمده یک هفته بعد به من گفت من تورو نمیخوام بعد باز آشتی کردیم ولی نفهمیدم چی شد 

منو بوسید بدنمو لمس کرد بعد یک دفعه خودشو کنار کشید انگار از چیزی خ بدش آمده یک هفته بعد به من گفت م ...

خوب این آدم نرمال نیس مگه چشم نداشته و تو و هیکلتو ندیده که حالا خوشش نیاد اگ عقد نکردی به هم بزن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خوب این آدم نرمال نیس مگه چشم نداشته و تو و هیکلتو ندیده که حالا خوشش نیاد اگ عقد نکردی به هم بزن

بهم زدم یاد خاطراتم می افتم ناراحت میشم حس میکنم بی دلیل بهم توهین شده اون موقع لاغر بودم یکدفعه از شدت عصبی شدن کمی چاق شدم کارش خ زشت بود

بهم زدم یاد خاطراتم می افتم ناراحت میشم حس میکنم بی دلیل بهم توهین شده اون موقع لاغر بودم یکدفعه از ...

همچین آدمی ارزش ناراحتی نداره بهش فک نکن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
همچین آدمی ارزش ناراحتی نداره بهش فک نکن

چند بار رفتم مشاور خواستم حضوری بگم روم نشد تا اخرشم دیگه بهم نزدیک نشدیم با وجود اینکه محرم بودیم اون روز با یک بوس مسخره همه چیز شروع شد و همونجا تمام شد