2821
2789
عنوان

اقا یه سوال

424 بازدید | 20 پست

بنظرتون من ک الان نامزدم باید خونه مادرشوهر اینا برم و بیام؟ چند بار تاحالا مامانش گفته بزار بیام دنبالت بریم واسه ناهار یا شام هی من گفتم ن .نکنه ناراحت بشن بگن خودشو داره میگیره

رفتنی که باید بری ولی چند بارشو خودت باید تشخیص بدی.... اگه رفت و آمدم نباشه شناختی پیدا نمیشه

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خونشون شب نمون زیاد هم نرو خیلی کم

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
رفتنی که باید بری ولی چند بارشو خودت باید تشخیص بدی.... اگه رفت و آمدم نباشه شناختی پیدا نمیشه

با خود نامزدم میرم میام اما خونشون تاحالا نرفتم از ی طرف نامزدم میگه اگ خونمون نیایی من روم نمیشم الان بیام خونتون

بدون دعوت نرو. شبم نمون. مثل یه مهمون برو و بیا

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
با خود نامزدم میرم میام اما خونشون تاحالا نرفتم از ی طرف نامزدم میگه اگ خونمون نیایی من روم نمیشم ال ...

خب راست میگه بالاخره تو باید خانوادشو بشناسی نامزدم باید خانوادتو بشناسه

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
عقد نیستم نامزدم

همون نامزدم باید بری و بیاد ولی نه زیاد