2777
2789

پرخوری سیب زمینی ابپز جوانع گندم

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک استپ وزنی زدم هرکاری میکنم چاق نمیشم

دقیقا منم 

تازه من دکتر تغذیه هم رفتم بعد یه ماه به جا اینکه زیاد کنم یک کیلو کاهش وزن داشتم😑😂

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔
دقیقا منم  تازه من دکتر تغذیه هم رفتم بعد یه ماه به جا اینکه زیاد کنم یک کیلو کاهش وزن داشتم😑 ...

من شیر خشک استفاده کردم گین اپ استفاده کردم پودر جوانه گندم هیچ کدوم اثر نداشتن الان شنیدم شربت مولتی ویتامین خوبه 

من شیر خشک استفاده کردم گین اپ استفاده کردم پودر جوانه گندم هیچ کدوم اثر نداشتن الان شنیدم شربت مولت ...

هعی فکر نکنم اونم تاثیر بذاره من قرص خارجیشو مصرف کردم یکم وزنم اضافه شد اما باز روز از نو روزی از نو 

گین آپ کدوم محصولشو استفاده کردی ازون قوطیا که روش عکس میوه داره؟ اگه اوناست که تقلبیه فکر کنم بیشتر ضرر میزنه به بدن

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔
2790
2778
2791
2779
2792