2821
2789
عنوان

کولیک نوزاد

335 بازدید | 17 پست

مادرای عزیز که نوزادشون کولیک داشته وقتی بچه رو بغل میگرفتید به حالتی که پشتش به شما باشه اروم میشد؟؟؟ 

واینکه بچم تو خواب خیلی میپیچه بغل که میکنمش رو سینم میخوابه ارومه و نمیپیچه و صدا درنمیاره شماهم اینطوری بودید؟؟بعدش بچه بغلی میشه؟؟یه سوال دیگه علایم رفلاکس به غیر از استفراغ چی هست؟

پسر من فقط تو ماشین آروم میشد ، الان هم که ۱ سال و ۷ ماهشه همش میگه بغلم کنین، اگه بچه به خودشو صاف میکنه و کمرشو به حالت کمان میده بالا از رفلاکسه

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره .کلا بغل و تکون دادن وماشین اینا ارامش بخشه.رفلاکس وقتیه شیر زیاد بالا بیاره.من برا کولیک متخصص بردم سه قطره داد خیلی اثر نداشت .دوماهش شد خودم گریپ میکسچر خارجی خریدم اروم میشه باهاش

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
دختر من که بغلی شده واقعا. الان ۵ ماهشه. اما مهم برام ارامش دخترم بود . عیبی نداره بغلی باشه. راه بی ...

امان از حرف مردم هرکی میاد میگه بغلی شده خب ادم نمیتونه گریه بچه رو تحمل کنه من چند بار داشتم جاشو عوض میکردم دردش شروع شده همونطوری بغل گرفتم روم جیش کرده بیچاره بچه تلف بشه که بغلی نشه

امان از حرف مردم هرکی میاد میگه بغلی شده خب ادم نمیتونه گریه بچه رو تحمل کنه من چند بار داشتم جاشو ع ...

اره میدونم منم خیلی ادیت میکنن. نمیشه که بغل نکرد. 

حالا خودشون توی بچه داری هزار مشگل دارن مرتب میگن بغلیش کردی و ...

یا چرا گریه میکنه