یک عدد پیاز ریز خرد شده تفت میدم وقتی بافتش نرم و کمی تغییر رنگ داد زرد چوبه اضافه میکنم
مرحله بعد پودر گردو اضافه میکنم و با حرارت کم حسابی تفت میدم تا بوی خامیش بره بعد بهش آب و نمک به مقدار لازم اضافه میکنم بعد از سه ساعت که حسابی پخت و روغنش در اومد یک تیکه یخ بهش اضافه میکنم تا روغن بیشتری بده
تو این مرحله رب انار ، و سس آلو اضافه میکنم
و کمی آب نارنج یا آب لیمو
چندتا تکه مرغ یا قرقاول با زعفرون فراوان که از قبل پختم رو تو این مرحله بهش اضافه میکنم ، طعم رو میچشم اگر خواستم چیزی اضافه کنم میکنم و
مجدد یک تا یک و نیم ساعت میزارم با حرارت کم قل بخوره و سرانجام فسنجون شما آماده س
منتها توی مرحله ای که سس آلو و رب انار اضافه میکنم باید طعمش رو بچشید و مطابق ذائقه خودتون بهش رب انار برای ترش شدن یا شکر برای شیرین شدن یا سس آلو برای ملس شدن اضافه کنید
من سس آلو بیشتر میزنم تا ملس باشه