2777
2789
عنوان

فسنجون

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 25 پست
من با مرغ درس کردم عالی شد اول قطعه مرغ فلفل زردچوبه  زدم سرخ کردم  کنار گذاشتم بعد تو روغ ...

مرسی عزیزم

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
گردو رو هم خیلی اسیاب میکنیم در حد به روغن افتادنش 

پسس اشتباه من همینه.زیاد نمیزارم ریز بشه.چون دوس دارم زیر دندون بره کمی😁

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمالیا دستپختشون عالیه.قطعا خوشمزه تره

لطف داری عزیز دلم😅❤

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
پیاز رو دنده میکنم تو کره تفت میدم بعد مرغ رو اضافه میکنم یه کم تفت میدم.نمک و زعفرون میزنم.بعد گردو ...

ممنونم🤗❤️

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
شمالیا دستپختشون عالیه.قطعا خوشمزه تره

دقیقا

پسس اشتباه من همینه.زیاد نمیزارم ریز بشه.چون دوس دارم زیر دندون بره کمی😁

من یخ نمیندازم اصلا ولی فسنجونم ی بند انگشت روغن روشه 

تنها دلیلش زیاد سابیدن گردوعه با خرد کن اونقدر که کاملا له بشه و روغن پس بده

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
لطف داری عزیز دلم😅❤

😍😘

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

مغز گردو رو با مولینکس چرخ میکنم تا حدی که خیلی نرم بشه. پیاز رو رنده میکنم و با کمی روغن تفت میدم بعد گردو رو هم بهش اضافه میکنم و مقداری آب سرد میریزم و میذارم بجوشه بعد شعله رو ‌کم میکنم. هر یک ساعت یه تیکه یخ بندازی توش روغن گردو درمیاد. فیله ی مرغ هم تفت میدم و بعد از دو ساعت به خورش اضافه میکنم و یک ساعت آخر رب انار ملس و دو قاشق شکر(بستگی به زائقه داره) اضافه میکنم. در مجموع چهار ساعت طول میکشه ولی هر چی بیشتر بمونه بهتره.

مغز گردو رو با مولینکس چرخ میکنم تا حدی که خیلی نرم بشه. پیاز رو رنده میکنم و با کمی روغن تفت میدم ب ...

ممنون عزیزم🤗❤️

یک عدد پیاز ریز خرد شده  تفت میدم وقتی بافتش نرم و کمی تغییر رنگ داد زرد چوبه اضافه میکنم 

مرحله بعد پودر گردو اضافه میکنم و با حرارت کم حسابی تفت میدم تا بوی خامیش بره بعد بهش آب و نمک به مقدار لازم  اضافه میکنم بعد از سه ساعت که حسابی پخت و روغنش در اومد یک تیکه یخ بهش اضافه میکنم تا روغن بیشتری بده  

تو این مرحله رب انار ، و سس آلو  اضافه میکنم 

و کمی آب نارنج یا آب لیمو 

چندتا تکه مرغ یا قرقاول با زعفرون فراوان که از قبل پختم رو تو این مرحله  بهش اضافه میکنم ، طعم رو میچشم اگر خواستم چیزی اضافه کنم میکنم و 

مجدد یک تا یک و نیم ساعت میزارم با حرارت کم قل بخوره و سرانجام فسنجون شما آماده س 

منتها توی مرحله ای که سس آلو  و رب انار اضافه میکنم باید طعمش رو بچشید و مطابق ذائقه خودتون بهش رب انار برای ترش شدن یا شکر برای شیرین شدن یا سس آلو برای ملس شدن  اضافه کنید 

من سس آلو بیشتر  میزنم تا ملس باشه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
من یخ نمیندازم اصلا ولی فسنجونم ی بند انگشت روغن روشه  تنها دلیلش زیاد سابیدن گردوعه با خرد کن ...

ممنون عزیزم نکته مهمی بود