2777
2789
عنوان

عکس کارت ملی 🥴☹️

9215 بازدید | 129 پست

خانوما واقعا داغون افتادم . لب ها کج و سفید عین مرده . دماغ گنده . چشام تو گودی و پف کرده . اخمو . مقنعه کج . پوست سیاه . غبغب دارم در صورتی که اصلا ندارم حالت عادی 

بخدا خودم چهره ام خوبه . زشت نیستم 🥴

الان یه شرایطی پیش اومده باید کارت ملیمو بدم کسی چیکار کنم دو شبه خواب ندارم 😔

بانک رفته بودم متصدی کارمو انجام نمیداد میگفت تو نیستی . اینقدر گفتم بخدا منم باور کرد . 

به سرم زده صبح برم ثبت احوال بگم گم کردم 

به نظرتون دوباره عکس میندازن ؟ 

اخه جراحی بینی هم داشتم . بگم چون جراحی کردم عکسم عوض بشه؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا عکس پرسنلی خرست😐

من عکسمو توی بنر دانش آموزان نمونه مدرسه زده بودن صورتم از بس پهن بود توی عکس انگاررکف قابلمه بود دماغمو انگار با گوشتکوب پهن کرده بودن😑

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

من شبیه شرک افتادم مسلموننننن.میفهمی؟

درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!

تنها نیستی من عین مِیِت افتادم🥴🥴🥴😂

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳