2777
2789

خخخ

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا میخوان مادر کدوم بچه بدبختی بشه 

چرا نسل این مغز های پوسیده تموم نمیشه

آیا آزادی چیزی غیر از حق زندگی کردن به همان روشی است که خودمان می‌خواهیم، نه چیز دیگر؟ (اپیکتت، فیلسوف یونانی)  
این بکارت مشکلی نداشت که  اونی هنو نیومده نینی یار تگ کرد فازش چی بود

منم اونو میگم بابا بیچاره مشکل داشت 

فازش عقده داشت

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
بخدا اینجا نی نی سایت نیست دکوز آباد بیچاره دختره یه سوال پرسید سریع چند نفر روشنفکر گزارش زدن

آره. اسمش گذاشتن سایت بارداری اگه ی سوال درمورد بارداری اینام بپرسی میگن ممنوعه، 🙄

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

واقعا فازشون چیه؟

طرف فقط ی سوال پرسیده 

شاید کسی رو نداشته و روش نشده از کسی بپرسه  

واقعا فازشون چیه؟

طرف ی سوال میپرسع طرف میاد سریع نی نی یار تگ میکنه 

انگار عضو سایت شده ک فقط آمار بده 

میدونی من یاد چی میندازع؟

یاد همون شاگرد کلاس ک به معلم یادآوری میکرد قراره امتحان بگیره در صورتی ک معلم یادش میرفت 

هنوز تو بچگی هاش مونده

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊
اره جدیدا زیاد شدن هر تاپیکی میری میبینی تعطیل شده کاش برن از سایت 

مشکل دارن برن والا عاشق چشم و ابروشون نیستیم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
بخدا اینجا نی نی سایت نیست دکوز آباد بیچاره دختره یه سوال پرسید سریع چند نفر روشنفکر گزارش زدن

وای دیدی 

کاش میشد اونایی ک نی نی یار صدا میزنن عین عقده ها

مثل اینستا بلاکش میکردیم تا کاربریش بپره

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰